PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Benfica-Newcastle
1
Orli letos doma še zmeraj ne poznajo poraza in bodo tudi proti angleškemu klubu veliki favoriti, pa ne samo za zmago nocoj, ampak tudi za napredovanje. Srake so z odhodom Baja v Chelsea izgubile kar precej iznajdljivosti v napadu.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Fenerbahce-Lazio/oba gol/
1
Oboji imajo zelo močen napad, a precej površno obrambo. Ne verjamem, da se bo Lazio dol prišel samo branit, zato vzamem stavo, da nocoj oboji najdejo pot do mreže vsaj enkrat.

Rokomet - Mednarodni - Kvalifikacije za EP

Irska/+17/-Belgija
2
Irski rokomet je na ravni totalnega amaterizma. Šele dve leti nazaj so zagnali projekt iskanja igralcev, ki bi imeli kakršne koli irske prednike, z njimi pa se je začel ukvarjati eden izmed katalonskih strokovnjakov. Tudi večini Belgijcev rokomet ni primarna okupacija, imajo pa denimo 18-letnega vratarja, ki si je s svojimi predstavami prislužil profesionalno pogodbo Gummersbacha. Glede na to, da so Irce dosedaj vsi gladko "napokali", bi tudi tokrat razlika nekako morala preseči 20 golov. Na prvi tekmi v Hesslu je bilo 40-11!

Baseball - ZDA - MLB

NY Yankees-Boston Red Sox
1
Jenkijem se že 25 (ali nekaj takega) let ni zgodilo, da bi na uvodu sezone izgubili dve tekmi. Nocoj bodo proti največjim rivalom lige poizkusili z novim metalcem in večina analitikov čez lužo jim tokrat napoveduje zmago.

Baseball - ZDA - MLB

Minnesota Twins-Detroit Tigers
2
V prid Tigersom govori tako statistika (15-4 proti Twinsom v zadnjih štirih sezonah), kot tudi subjektivno mnenje, da bo Porcello kot metalec odigral eno solidno tekmo ter da bodo tigri Minnesoto obdržali pri manj kot petih udarcih. To pa bi na koncu enostavno moralo zadostovati za zmago.