Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Bayern (M) - Juventus
1
Bayern je v soboto prikazal“atomski“ nogomet, saj je HSV odpravil s kar 9:2. V kolikor bo takšno igro in strelsko formo uspel prikazati tudi danes, prav velikih možnosti za zmago nima niti aktualni italijanski prvak.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

PSG - Barcelona
0,2

Jasno je, da je v vlogi favorita danes Barcelona, a povsem brez možnosti ni niti PSG. Parižani bodo namreč že na prvi tekmi lahko računali na svojega prvega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, medtem ko ima Barcelona številne težave s poškodovanimi igralci. V ekipo sta se sicer vrnila Xavi in Jordi Alba, a njuna pripravljenost je vprašljiva. PSG ima tako lepo priložnost, da svojim navijačem pripravi presenečenje.

Nogomet - Slovenija - 1. liga

Celje - Maribor
2
Celjani v spomladanskem delu niso ravno v najboljši formi, saj so do sedaj uspeli premagati le obubožano Muro, medtem ko je proti njim nazadnje uspel remizirati predzadnji Aluminij. Mariborčani, ki so v letošnji sezoni znova razred zase, ne bi smeli imeti prevelikih težav.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - New York
1
<p style="margin-bottom:0cm;">Po predstavah, ki jih moštvi kažeta v zadnjem času, se obeta izvrstna tekma. Miami se je po po porazu proti Chicagu, ki je prekinil izjemen niz vročice, hitro pobral in nanizal dve zmagi v gosteh. V nič slabši formi niso niti Newyorčani, ki imajo devet zaporednih zmag. Prvaki so nocoj sicer favoriti, a kratkohlačniki imajo s Carmelom Anthonyjem dovolj kvaliteten kader, da na kolena spravijo Jamesa, Wadea in druščino.</p>

Hokej - ZDA - NHL

Pittsburgh - Buffalo
1
Pittsburgh se ne ustavlja in je sedaj že pri 15 zaporednih zmagah. Ob tako izvrstni formi pingvinov, se hokejistom Buffala, ki so med slabšimi moštvi lige, za povrh pa so zadnji dve srečanji izgubil, ne piše dobro.