PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - FA pokal

Chelsea-Manch Utd/2,5/
2
Čeprav se vedno manj zanašam na teto statistiko, pa tale stava kar kliče po tem, da jo uporabim. Več kot 2 gola med tema dvema ekipama sta padla na zadnjih 7 medsebojnih srečanjih, Chelsea je na zadnjih osmih srečanjih doma vedno zadel, vragi pa so mrežo našli na zadnjih devetih gostovanjih. Dolgčas nam ne bo! Več kot 2 gola in oba zadaneta (DA).

Nogomet - Španija - 1.liga

Atletic Bilbao-Granada
1
<span style="color:#2b2a2a;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;line-height:15.59375px;text-align:justify;background-color:#f1f3f3;">Atletic letos doma ni tako močen, kot v preteklih letih, a tule je jasen favorit, saj bo nastopil v popolni postavi, medtem ko pri Granadi manjkajo Mikel Rico, Siqueira in Torje. Zlasti odsotnost slednjega bi se utegnila na bokih še kako poznati.</span>

Košarka - Španija - 1. liga

Barcelona-Valencia/+9/
1
Tekma s Sieno je pokazala, da za to ekipo Barce pač ni "prijateljskih srečanj". Danes bo verjetno nared tudi Navarro, s katerim bo zmaga še lažje dosegljiva. Do konca rednega dela je še vedno dosegljiva Caja Laborala. Zadnja tekma med tema dvema ekipama se je 10. februarja končala s +16 za katalonski kolektiv.

Hokej - Rusija - KHL

Dinamo Moskva-SKA St.Petersburg
1,0
Dinamo je v polfinalu povedel s tri proti nič, nato pa doživel dva poraza, zadnjega po podaljšku. Verjamem, da bo Eremenko tokrat zaklenil vrata  in da bodo Moskovčani tretjo zaključno "žogico" za finale le uspeli izkoristiti. Pričakujem pa res malo golov, zato ni slaba ideja niti stava na manj kot 5,5!

Hokej - Švica - NLA

Rapperswill-Langnau/5,5/
2
Glede na to, da se je kar 9 od desetih tekem med ekipama letos končalo prek ponujene vsote, bi se moral "over" za moje pojme precej bolj favorizirati, pa četudi gre za odločilno tekmo, ki bo določila poraženca. Ta bo potem za obstanek igral še s prvakom NLB.