V nagradni igri Kamagel sodelujete tako, da na naslov Dnevnik, d.d., Kopitarjeva 2, 1000 Ljubljana pošljete pravilen odgovor na vprašanje: Kakšen učinek ima Kamagel na razdraženo kožo?

Odgovor lahko pošljete na dopisnici ali v pisemski pošiljki skupaj s svojimi osebnimi podatki (ime, priimek, ulica in hišna številka ter poštna številka in kraj). Vsi podatki morajo biti izpolnjeni s čitljivo pisavo.

V žrebanju za tedenske nagrade (5x darilni paket Krke) sodelujejo vse pravilno poslane pošiljke, ki na Dnevnikov naslov prispejo od ponedeljka do sobote tekočega tedna. Žrebanje opravimo v ponedeljek naslednji teden.

V žrebanju za dvomesečno nagrado (1x darilni bon za Počitniški paket v Termah Strunjan v vrednosti 500€) sodelujejo vse pravilno poslane pošiljke, ki na Dnevnikov naslov prispejo do zadnjega delovnega dne v posameznem dvomesečnem obdobju (do konca meseca maja, julija in septembra). Žrebanje opravimo do 5. dne v naslednjem mesecu (junija, avgusta, oktobra).

Vsakem pošiljatelj pravilnega odgovora bo po pošti prejel promocijski material organizatorja, družbe Dnevnik, d.d.

Nagradna igra traja od 01.04. do 30.9.2013 in v tem času lahko udeleženec večkrat sodeluje, vendar lahko vsako vrsto nagrade prejme le enkrat. Izžrebance bomo obvestili po pošti.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri!

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili nagradne igre, ki so objavljena na tej povezavi.