PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Alba-Žalgiris/147,5/
2
Moštvi sta že tako ali tako bolj napadalno usmerjeni, veselo "trpanje" pa zna tukaj pospešiti še dejstvo, da nihče nima več možnosti za napredovanje. Lahko pričakujemo okoli 160 točk.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Siena-Barcelona
1
Lepa kvota na Sieno, glede na to, da bosta pri Kataloncih manjkala Mickael in Navarro, medtem ko je Tomić pod majhnim vprašajem. Gostje so si že zagotovili napredovanje, italijansko moštvo pa bo nocoj močno garalo, da se mu vsaj nekoliko približa.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

A.Nocioni (CAJA) 11,5 koš.
1
Za tole stavo sem se odločil potem, ko sem preveril mejo, ponujeno s strani neke spletne stavnice in je nekoliko nižja, poleg tega pa Nocioni v top 16 letos štirikrat (od 6-tih tekem) pod ponujenim totalom, pri tem da tekmo proti Bešiktašu sploh ne bi jemal kot relevantno. Khimki ima močno obrambo, ki bo veterana najbrž uspela zadržati pod "double-digit" številko.

Košarka - ZDA - NCAA

Kansas-Michigan U./Kdo gre naprej?/
2
Michigan je bil v redni sezoni član najmočnejše konference desetih moštev, kar so v tekmah playoffa tudi ustrezno potrdili, medtem ko se je Kansas za vstop v "sweet 16" precej mučil. Nekatere analize strokovnjakov čez lužo napovedujejo celo relativno lahko delo za volkodlake.

Tenis - ATP - Miami

Gasquet R./+1,5/-Murray A.
2
Po izpadu Noleta se je Murrayu do naslova v Miamiju odprla "avtocesta" in dvomim, da bo Škot tako lepo priložnost izpustil iz rok. V izmenjavah je precej bolj persistenten od Francoza, ima boljše postavljanje, hitrejše noge, še najbolj pa odstopa njegova mentalna pripravljenost. Ko bo Gasquet zašel v težave (napovedujem, da bo to pri 4:4 v prvem nizu) povratka pač ne bo več.