Spomnimo, Vonnova je svetovno prvenstvo v Schladmingu nesrečno končala že po prvem nastopu. Ob padcu na superveleslalomski progi si je huje poškodovala vezi v desnem kolenu, najbolj črne napovedi pa so bile takšne, da bi Američanka morala okrevati skoraj leto dni, kar bi jo stalo nastopa na olimpijskih igrah prihodnjo zimo v Sočiju.

Kmalu po operaciji je Lindsey Vonn objavila fotografijo poškodovanega kolena, zraven pa pripisala, da bo letošnje poletje zanjo minilo ob nošenju dolgih kril.

»Super dan«

A zdi se, da Vonnova dobro okreva in bo nared že do začetka prihodnje sezone, torej bo imela dovolj časa, da se pripravi tudi na zimsko olimpijado. Včeraj je svojim oboževalcem prek družbenih omrežij facebooka in twitterja sporočila: »Včeraj je bil super dan. Sedaj potrebujem za hojo le še eno berglo.« Zraven je pripela še fotografijo, na kateri stoji na nogah, bergli pa drži visoko v zrak. Na njenem obrazu je velik nasmešek.

Veliki tekmici, a tudi prijateljici, je ob tem znova čim hitrejše okrevanje zaželela Maria Höfl-Riesch, ki je zapisala: »Imaš srečo. Jokala si, a sedaj bo tvoja zvezda zopet zasijala in to ti želim iz vsega srca.«