PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

J.Koreja-Katar/2.G/
2 (=ne)
Kvota za to, da eno izmed moštev ne da gola je 1.45, medtem ko je kvota na to, da Katar ne zadane 1.70, kar se mi zdi totalen nesmisel. Po mojem mnenju gre za isto stavo z različno kvoto, saj bodo Korejci skoraj zagotovo zadeli. Tri točke so namreč za azijskega tigra nuja, potem ko so bili v prvem delu ciklusa ležerni in nabrali le 7 točk. Ne rečem, da je tole totalen fiks, ampak gre za malce napačno interpretacijo stavnice.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Črna Gora-Anglija/2,5/
1
V Podgorici bo derbi večera med edinima ekipama, ki sta v svoji skupini še ohranili realne možnosti za napredovanje. Oboji bodo verjetno zelo previdni, tekmo pa bi utegnila odločiti ena sama poteza, mojstrovina posameznika. Taktična tekma z malo goli.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Panama-Honduras /dvostranska stava/
1
Zavzetje selektorskega stolčka s strani nekdanjega reprezentanta se je že večkrat izkazalo kot odlična poteza in nič drugače ni pri Panami, ki jo vodi najboljši strelec v zgodovini te države, Dely Valdes. Nekdaj izvrstni napadalec Malage je s svojimi fanti v tem ciklusu nadvse uspešen in je realno v igri za nastop v Braziliji. Z nekaj več sreče bi bili lahko celo na vrhu lestvice, imam pa močna občutek, da bodo na domačem terenu sila trd oreh, tudi za ZDA in Mehiko. Tudi podatek, da je Panama na neugodnem gostovanju na Jamajki dominirala (posest žoge 61-39) pove veliko. Verjamem, da se Valdesovi fantje Hondurasu ne bodo dali in stavim na domače s takoimenovanim azijskim hendikepom 0.

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Srbija-Škotska
0,2
Ne morem si kaj, da ne bi vsaj poskusil. Za tako kvoto bi bil greh, da ne bi! Srbskim orlom počasi celoten narod obrača hrbet, predvsem je na udaru "nespsoobna" krovna nogometna zveza, vse bolj naglas pa se šušlja o odhodu Mihajlovića. Škoti bodo igrali na polno vse dokler bodo imeli vsaj teoretične možnosti za uvrstitev, medtem ko srbsko mentaliteto poznamo - verjetno so igralci z glavo že v slačilnicah svojih klubov. 

Nogomet - Anglija - Conference

Kidderminster-Woking
1
Domači se uspešno približujejo napredovanju v League Two. Na zadnjih par tekmah so bili njegovi napadalci izjemno razpoloženi, saj so v povprečju dosegali po tri gole, Woking pa jim ne bi smel predstavljati prevelikih težav, saj gre za klub, ki tabori na sredini lestvice in v gosteh le občasno uspe izvleči kakšno točko.