Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriške kvalifik. za SP

Gana - Sudan
1
Tekma bi morala biti za Gance ena lažjih. Slednji so namreč na lestvici Fife na izvrstnem 20. mestu in so kar 107 mest bolje uvrščeni od Sudana. Gostje se poleg tega ne morejo pohvaliti s pretirano dobrimi rezultati, saj so na zadnjih desetih tekmah zmagali le enkrat.

Nogomet - Španija - 2.liga

Elche-Murcia
1
Elche ima pred drugouvrščeno Girono lepo prednost desetih točk, a ta lahko hitro skopni, v kolikor po dveh zaporednih porazih nadaljujejo z negativnim nizom. Na srečo prav dobro ne gre niti Murcii, ki je prav tako dva na zadnjih dveh tekmah izgubila, za povrh pa je v prvenstvu na skromnem 17. mestu.

Nogomet - Italija - 2.liga

Sassuolo Calcio - Ternana
1
Na prvi medsebojni tekmi v letošnji sezoni je Sassuolo Ternano v gosteh ugnal s 3:1, večjih težav pa ne bi smel imeti niti danes. Domači nogometaši so v prvenstvu sila prepričljivi, saj imajo pred preostalimi zasledovalci 11 točk prednosti, pred domačimi gledalci pa so zelenico sklonjenih glav zapustili le enkrat.

Košarka - ZDA - NBA

Miami - Charlotte
1
Te dni se mnogi sprašujejo, ali v ligi obstaja moštvo, ki je sposobno narediti konec neverjetnemu nizu Miamija. Da bodo to storili košarkarji Charlotta, je težko verjeti tudi zaradi zelo slabe statistike proti vročici. Risi so Miami nazadnje premagali 20. novembra 2010, nato pa so bili aktualni prvaki prav vsakič prepričljivo boljši.

Košarka - ZDA - NBA

Houston - San Antonio
2
Če upoštevamo zadnjo tekmo med obema tekmecema v Houstonu, ki se je končala z zmago San Antonia po podaljšku, bi utegnili biti tudi tokratni dvoboj napet. V vlogi favorita so kajpak ostroge, ki niso dobile le zadnje štiri tekme, temveč so tudi drugo najboljše moštvo lige.