PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Kvalifikacije za SP

Severna Irska-Rusija/2,5/
1
Belfast je še za tako velike velesile vedno težek teren, saj so domači veliko bolj motivirani, igrišče pa ponavadi bolj slabo pripravljeno. Rusi jasno prihajajo po tri točke in bodo skušali od prve minute vajeti vzeti v svoje roke, jim bo pa to veliko težje, kot jeseni, ko so v Moskvi slavili z 2:0. 'Ulster' je žilav in menim, da kaj več kot 2 gola na tej tekmi ne bosta padla, saj je včeraj nenazadnje padlo veliko snega in bo teren eno navadno...

Nogomet - Mednarodni - Afriške kvalifik. za SP

Senegal-Angola
1
Zaradi prepovedi FIFE se bo tekma odigrala na nevtralnem terenu v Conackryu, vendar pa so Senegalci z zvezdnikom Newcastla Cissejem vseeno favoriti. Prvi sadovi dela francoskega trenerja Alaina Giressa so se že pokazali pri zmagi nad Liberijo, tokrat pa bodo četrtfinalisti s SP 2002 skušali narediti še en velik korak proti Braziliji.

Košarka - ZDA - NCAA

Gonzaga-Wichita State
1
Po prebiranju ameriških spletnih strani, mnogi Gonzago vidijo celo na zaključnem turnirju četverice. Take ekipe, kot je Wichita so premagovali celo sezono in si s tem prislužili tudi status prvega nosilca. Njihov recept uspeha je dobljen skok in relativno natančna zunanja. linija. Tesno bo, vendar napredujejo verjetno "Zagsi".

Tenis - ATP - Miami

Verdasco F.-Falla A.
1
Nisem se mogel upreti. Verdasco se je še dober teden nazaj svojim navijačem (mislim da) na Twitterju opravičeval, češ da skoraj en mesec ni praktično nič treniral in da je to glavni razlog za le eno osvojeno igro proti Nieminenu. Dvomim, da lahko enotedenska priprava v Miamiju dela čudeže, sicer pa danes na drugi strani mreže nima ravno igralca, s katerim bi češnje zobal. Falla obožuje počasnejše trde podlage in v Key Biscaynu je s tega stališča prišel na pravi kraj.

Tenis - WTA - Miami

Flipkens K./+1,5/-Kvitova P.
1
Belgijka je za moj okus kar nekoliko preveč spregledana igralka WTA turneje. Ima urne noge, je nepopustljiva, s svojimi bekhend rezanimi udarci pa lahko ob živce spravi marsikatero igralko. Čehinjo bi utegnila celo izločiti.