PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Jordanija - Belorusija
2
Čeprav so Belorusi na tekmi favoriti, jim na gostovanju ne bo lahko. Jordanci so očitno odlično strelsko razpoloženi, saj so na zadnjih dveh tekmah proti Indoneziji in Singapurju zabili kar devet golov, svojo mrežo pa ohranili nedotaknjeno. To je še kako dobro svarilo, da morajo Belorusi danes strniti svoje obrambne vrste.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Brazilija - Italija
2
Tekma nogometnih velikanov bo odigrana v Ženevi. Čeprav v brazilski izbrani vrsti ne manjka izvrstnih igralcev, pa bo njihova šibka točka bržčas uigranost, saj v Evropo niso odpotovali Adriano, Lucas Moura, Ronaldinho, Thiago Neves, Sandro, Luís Fabiano in Leandro Damiao. Za razliko od Brazilcev italijanski reprezentanti že nekaj časa igrajo skupaj in se zelo dobro poznajo, kar je zagotovo velika prednost.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Real Madrid - Panathinaikos
1
Madridski Real je na veliko presenečenje navijačev zadnji dve tekmi izgubil. Tekma s Panathinaikosom tako zanje prihaja ob neugodnem času. Kljub temu so Madridčani skozi celotno sezono zelo zanesljivi, saj imajo v drugem delu evrolige le dva poraza. Grki so precej manj prepričljivi, za povrh pa so proti Realu letos že izgubili (54:58).

Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - Dallas
1
Dallas se ne more pohvaliti s posebej bleščečo formo, saj je pred zadnjo tekmo proti Calgaryju, ki jo je dobil s 4:3, vpisal tri zaporedne poraze. Precej bolje gre prvakom iz Los Angelesa, saj so Anže Kopitar in soigralci zadnje tri tekme dobili in tudi proti "zvezdam" računajo na poln izkupiček.

Košarka - ZDA - NBA

Chicago – Portland
1
Večje možnosti za zmago gre pripisati Chicagu, a ne le zaradi prednosti domačega parketa. Za Portland, ki je zadnji dve tekmi izgubil, bo to že tretje zaporedno gostovanje v zadnjih treh dneh, zato se bo košarkarjem poznala tudi že manjša utrujenost.