PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Rokomet - Danska - 1.Liga

Ribe Esbjerg-Aarhus
1
Ključ stave je v motivaciji. Aarhus je že uvrščen v končnico, medtem ko ima Esbjerg za tja še neke teoretične možnosti. Domači morajo nujno zmagati in potem upati na spodrsljaj Morsa v gosteh pri Ringstedu. Esbjerg je že na prvi medsebojni tekmi v tej sezoni slavil za štiri gole.

Rokomet - Nemčija - Bundesliga

Goppingen/+7/-Kiel
1
Göppingen je v seriji šestih zaporednih zmag in nocoj se obeta pravi rokometni praznik, saj jim pod roke prihaja  večkratni evropski prvak. Kiel kmalu čaka pomemben evropski obračun s Čehovskimi Medvedi, tako da verjetno danes ne bodo dali čisto vse od sebe. Zmaga da, hendikep pa na strani domačih.

Rokomet - Španija - Asobal

Barcelona-Huesca/+9/
2
Špansko prvenstvo je praktično že odločeno, saj je težko verjeti, da bi Barca "kiksnila" kaj več kot enkrat, glede na to, da so v primerjavi z ostalimi klubi igralsko superiorni na vseh položajih. Zato ne čudi izjava trenerja Pasquija, ki bo za današnjo tekmo spočil Tomasa, Jernemyrja in mogoče še koga, kar je pred sobotno tekmo Lige prvakov vsekakor pametna poteza. Huesca v gosteh letos sploh ni tako slaba, za nameček pa se jim tokrat v ekipo vračata krožni napadalec Bartolomé in zunanji Rochel. Za kakšen gol ali dva je tale hendikep previsoko.

Tenis - WTA - Miami

Beck An./+1,5/-Radwanska U.
2
Tukaj sta samo dve možnosti. Če bo imela Ula svoj dan, potem bo to gladkih 2:0, v primeru pa, da Poljakinja ne bo pri volji, se zna dvoboj potegniti v tretji niz, kjer bo verjetno slavila Nemka. No, glede na to, da Beckova zadnje čase ni premagala kakšne vsaj semi-respektabilne igralke, bom probal s prvo opcijo, pa kar bo, pač bo. Se bom potem vsaj lahko sekiral, da sem padel na neki spodobni kvoti.

Tenis - ATP - Miami

Kamke T.-Kavčič B.
2
Malce sumim, da ima Kamke vse od Melbourna dalje še vedno probleme z ramo, saj si drugače težko predstavljam, zakaj bi imel od konca januarja dalje rezultat 2-7! Nekaj tekem je izgubil precej grdo in mislim, da je tole res lepa priložnost za našega Blaža. Ljubljančan je izpustil Indian Wells in na tej super počasnem betonu bi moral priti vsaj v drugi krog. V drugem krogu ga čaka nesojeni zmagovalec Indian Wellsa in prvak US Opena 2009, kar bi Blažu enostavno morala biti dovolj velika motivacija.