Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Turčija - 1.liga

Hacettepe University – Bešiktaš
2
Bešiktaš velja za enega izmed turških košarkarskih velikanov, zato je še toliko bolj nenavadno, da ima za sabo kar sedem zaporednih porazov. Klub se je več kot očitno znašel v hudi krizi, a Hacettepe University je idealen tekmec, proti kateremu bi lahko prekinili negativen niz. Domači košarkarji so v prvenstvu vpisali le dve zmagi in so šele na predzadnjem mestu.


Košarka - ZDA - NBA

Boston - Miami
2
Miami je na tekmi proti Torontu vknjižil že svojo 22. zaporedno zmago, kar je drugi najdaljši niz v zgodovini NBA. LeBron James in druščina igrajo zares izjemno in zdi se, da jih ne more zaustaviti prav nihče.

Košarka - ZDA - NBA

Chicago - Denver
2
Ob izjemnem nizu Miamija, so uspehi Denverja kar nekoliko pozabljeni. A tudi košarkarji Nuggets so v odlični formi, saj so bili nazadnje poraženi 23.2. v tem času pa so dosegli 11 zaporednih zmag. Chicago nocoj morda res ne bo lahek tekmec, a je vsekakor premagljiv.

Hokej - ZDA - NHL

LA Kings - Phoenix
1
Phoenix je pred petimi dnevi kralje ugnal s kar 5:2, zmagovalec na tekmi pa je bil takrat znan že po dveh tretjinah. Prvakom iz Los Angelesa gre morda na roko, da so kojoti na zadnjih dveh tekmah izgubili pa tudi dejstvo, da bo gostovanje v LA-ju že njihovo tretje zaporedno.