Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - Evroliga

CSKA - Žalgiris
1
Čeprav Žalgiris ne gre podcenjevati, je CSKA v vlogi favorita. To so Moskovčani dokazali že na prvi tekmi sredi januarja, ko so slavili s 87:73. Za povrh Žalgirisu ne gre na roko niti tradicija, saj proti ruskemu košarkarskemu velikanu niso zmagali na zadnjih devetih medsebojnih srečanjih.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Wolfsburg - Fortuna Dusseldorf
1
Pri Wolfsburgu so lahko pred današnjim srečanjem lahko sila optimistični, saj so pretekli teden na gostovanju pri Freiburgu dosegli visoko zmago s kar 5:2. V kolikor bodo domači napadalci znova tako strelsko razpoloženi, se Düsseldorfu, ki je izgubil zadnja tri srečanja, ne piše najbolje.

Nogomet - Francija - 2.liga

Monaco - Angers
1
Čeprav gre Monacu v prvenstvu kot po maslu in je na zadnjih šestih tekmah petkrat zmagal enkrat pa iztržil remi, mu za vrat diha Nantes, ki ima le tri točke manj. Nekdanji francoski velikan je doma v letošnji sezoni izgubil le enkrat, glede na ne preveč blestečo formo Angersa v zadnjem času (v prvenstvu je na 5. mestu), pa se lahko osvojitve novih treh točk nadeja tudi tokrat.

Nogomet - Francija - 1.liga

Marseille - Ajaccio
1
Pri Marseillu so po dveh tekmah s PSG in eno z Lyonom v manj kot 20 dneh že pošteno utrujeni, zato jim bo na srečanju proti 13. ekipi lige Ajacciu verjetno precej lažje. Nogometaši Marseilla so na prvenstveni lestvici trenutno tretji in imajo še vedno možnost za osvojitev državne lovorike, kar jih danes postavlja v vlogo favorita.

Košarka - ZDA - NBA

Milwaukee – Miami
2
Z 19. doseženimi zaporednimi zmagami se zdi, da je Miami ta hip nezaustavljiv. Prvaki tekmece meljejo kot za stavo, zato se Milwaukeeju, ki ima za sabo dva zaporedna poraza, ne piše najbolje.