PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Chelsea-Steaua/Kdo gre naprej?/
1
Igralce Chelsea-ja je po tekmi v Bukarešti do skrajnosti razjezil predsednik romunskega kluba Becali, ki je dejal, da vsi po vrsti v ekipi aktualnih evropskih klubskih prvakov nimajo pojma in da je Chelsea klub "počasnel", ki proti njim niti v sanjah ne more zadeti treh golov. Na Stanford Bridgeu bi se Romunom preveč odprta igra utegnila maščevati in vsaj jaz pričakujem po en gol Bluesov v vsakem polčasu ter njihovo napredovanje.

Smučanje - Lenzerheide - Superveleslalom (Ž)

Maze T.-Hoefl Riesch M.
1
Tino Maze ob trenutni pripravljenosti bi si upal vzeti proti kateri koli tekmovalki. Napovedujem njeno zmago, še najbližje pa bi ji utegnila biti Fenningerjeva. Naša zimska kraljica je bila na zadnjih petih superveleslalomih štirikrat pred Nemko.

Smučanje - Lenzerheide - Superveleslalom (M)

Innerhofer C.-Kroell K.
1
V smuku bi bile možnosti približno enake (čeprav ga je Innerhofer na treningu krepko prehitel), tole pa je super-G, kjer bodo do izraza prišle Italijanove visoke sposobnosti na zavitih progah. Kröll ima s svojimi 100+ kilogrami še najraje "avtocesto", kar pa danes ne pride v poštev.

Biatlon - Khanty-Mansiysk - Šprint (Ž)

Gossner M.-Makarainen K.
2
Nonsens! Gössnerjeva je po svetovnem prvenstvu v tekih precej padla v strelski formi, pa tudi najhitrejša ni več. V Sočiju je na strelišču grešila kot za stavo, Kaisa pa jo je tudi v smučini "potolkla", tako da bi morala biti Finka za moj okus tu precej občutnejša favoritinja.

Biatlon - Khanty-Mansiysk - Šprint (Ž)

Gwizdon M.-Dorin M.
2
"Ena lastovka še ne prinese pomladi" je lep slovenski pregovor, ki je kot nalašč za situacijo pri Gwizdonovi. Po eni odlični tekmi so jo stavnice opazile, jo pospravile v nekaj duelov, kar je nujno potrebno izkoristit, saj ji za danes napovedujem še en porazen strelski nastop, tekaško pa od Dorinove ni spet toliko boljša, da bi lahko nadoknadila krog ali dva, ki ju bo pridelala s "streljanjem kozlov".