"Ekipa je res super, v klubu je vse odlično organizirano, kar je zame nek povsem nov hokejski svet. Veseli me, da bom še dve leti v tej ekipi in obljubljam, da bom še naprej trdo delal, tako kot sem doslej," je za spletno stran Beljaka povedal nekdanji član Jesenic in dodal: "Lepo je, da lahko z družino stanujem na Bledu, saj je Beljak zelo blizu. Tako se lahko povsem posvetim športu, sem blizu ekipe, a hkrati tudi doma."

Beljačani so sicer izpadli v četrtfinalu lige Ebel, s 4:3 v zmagah je bil boljši Linz.

Sapa nič več s trenerjem Nelibo

Madžarski hokejski klub Sapa Fehervar, ki tudi igra tudi v razširjenem avstrijskem prvenstvu, ligi Ebel, se je danes razšel s trenerjem Janom Nelibo, so sporočili v klubu. Slovaški strateg je vodenje moštva iz Szekesfehervarja prevzel oktobra, ko je zamenjal Kevina Primeauja.

Edini madžarski predstavnik v ligi je po lanski uvrstitvi v končnico, takrat je Sapo v četrtfinalu premagala ljubljanska Telemach Olimpija, letos ostal brez nje, tako kot edini slovenski klub v ligi, a je tekmovanje končal še dve mesti nižje, na 11. mestu. Za zdaj še ni znano, kdo bo trener v novi sezoni.