Brown je svoj prvi zadetek dosegel v šesti minuti, drugega pa v prazno mrežo 27 sekund pred koncem tekme. Pred tem je v prvi tretjini v deseti minuti na 2:0 povišal Jarret Stoll, v 55. minuti pa je Mikael Backlund zabil edini gol za kanadsko ekipo, ki je izgubila šestič zapored v gosteh.

Kralji, ki so se po slabem začetku sezone pobrali in zdaj v zahodni konferenci zaostajajo le še za Chicagom in Anaheimom, so sicer v napornem obdobju, marca bodo v 31 dneh odigrali kar 17 tekem. "Razpored je res težak, tako da moraš najti rešitve, ki ti pomagajo zdržati ta naporen ritem. Če ti to uspe, potem imaš dobro moštvo. Mi smo že doslej pokazali, da to obvladamo, tekme smo dobivali na različne načine in to je tudi prava pot do uspeha," meni trener Los Angelesa Darryl Sutter.

Na drugi tekmi večera je drugouvrščena ekipa vzhodne konference Boston v gosteh po kazenskih strelih s 3:2 odpravila Ottawo, odločilni zadetek je dosegel David Krejči, ki je igral svojo 400. tekmo v NHL. Kljub zmagi Bostona pa je največ pozornosti požel poskus kazenskega strela domačega hokejista Kasparsa Daugavinsa. Ta je s palico na ploščku pridrsal pred vratarja Tuuko Raska, se obrnil za 360 stopinj, a Finec v vratih Bostona, ta je v Ottawi zmagal še desetič zapored, se ni pustil presenetiti in je z nogo ustavil plošček.

"Ponavadi s takšnimi poskusi zadanem. Plošček namreč preprosto potisnem čez golovo črto, saj vratar nima dovolj moči, da bi z nogo zadržal mojo palico. Res sem razočaran, ker mi tokrat ni uspelo. Lahko bi plošček poslal pod Raskovo nogo, a sem se odločil za malce varnejši način. A sem izpadel precej neumno," je po tekmi povedal Latvijec.