PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka-Cedevita
1
Odstopanje stavnice. Splet ima Krko za občutnega favorita, kar je edino logično, saj je Cedevita po treh zaporednih porazih izgubila vse možnosti za končni turnir. 

Tenis - WTA - Indian Wells

Hampton J.-Radwanska U./+1,5/
2
Mlajša Radwanska v dolini Coachella igra izvrstno. Tretji krog si je prislužila z zmagama nad Arantxo Rus in Sloane Stephens, zdaj pa bo za osmino finala skušala čim dražje prodati kožo proti še eni domačinki. Zaradi puščavskega podnebja je zrak v Indian Wellsu redkejši, s čimer profitirajo tisti, ki se bolj zanašajo na začetni udarec in Ula vsekakor je ena izmed njih. Menim, da lahko nocoj ukrade vsaj niz.

Tenis - ATP - Indian Wells

Nieminen J.-Anderson K.
2
Za marsikoga je bila gladka zmaga Finca nad Verdascom presenečenje, toda razplet je posledica tega, da Španec zadnje tedne ni praktično nič treniral. Anderson v srečanje prihaja vzpodbujen z zmago nad četrtim igralcem sveta, Nieminena pa je v obeh dosedanjih tekmah ugnal brez, da bi oddal niz. Zmaga za visokoraslega Južnoafričana.

Tenis - ATP - Indian Wells

Seppi A./+1,5/-Gulbis E.
2
Gulbis je možgane končno nastavil na "teniške frekvence", kot sam pravi že pol leta ni obiskal nočnega kluba, vse skupaj pa se mu je obrestovalo z odličnim začetkom sezone 2013. V srečanje s Seppijem prihaja po desetih zaporednih zmagah, zadnja nad Tipsarevićem je bila pa še najbolj suverena, saj je Srbu oddal le tri igre. S tako učinkovito igro, kot jo je Latvijec prikazal v prvih dveh krogih, se bo danes Seppi moral krepko boriti za sleherno "piko".

Tenis - ATP - Indian Wells

Hewitt L./+1,5/-Wawrinka S.
1
Poskušam še s Hewittom, ki je ob odličnem returnu povsem nevtraliziral lanskega finalista Isnerja in menim, da ima tudi proti Wawrinki lepe možnosti.