PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Betis-Osasuna
1
Seviljski klub je na zadnjih dveh tekmah pokazal mišice proti dvema konkurentoma v boju za Evropo. Trije goli so bili proti Malagi dovolj za suvereno zmago, na Anoeti pa le za remi. Proti letos zelo medli Osasuni se v napad vrača že povsem zdravi Castro.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Khimki Moskva-Siena/+6/
2
Nekako se mi zdi, da bo tale tekma odločena ob sireni. Siena je oba (grda) poraza pridelala v gosteh, zato je taka napoved precej drzna, toda vložek je ogromen. Italijani bi si z zmago praktično že zagotovili nadaljevanje. Če bodo zunanji igralci (predvsem Brown) razpoloženi, potem bo Siena lahko držala priključek, morda pa jim lahko uspe celo odnesti obe točki.

Hokej - ZDA - NHL

Colorado-Chicago
2
Smešno, da stavnice kljub konstantnosti na Hawkse še zmeraj dajejo tako visok koeficient. Chicago je predvčerajšnjim Colorado na domačem ledu odpravil s 3:2 in danes lovi še 25. zaporedno srečanje z vsaj točko. Glede na to, da so vsi fantje nared za nov "gameday", sem pripravljen spet tvegati en sreden vložek, da bodo Kane & družba že po rednem delu odločili zmagovalca.

Tenis - ATP - Indian Wells

Fognini F.-Bedene A.
2
Aljaž je bil prejšnji teden zelo nejevoljen, ker je moral Italijanu po maratonu priznati zmago. Glede na to, da mu je že na pesku nudil več kot dostojen odpor, se mi močno dozdeva, da ga bo danes le ugnal v kozji rog. Bedene ima ure in ure treninga na "hardu" (akademija na Dunaju), kar se nekje mora poznati, trenutno je zapestje v redu, forma pa verjetno še nikdar na višji ravni. Ajde Benko!

Tenis - WTA - Indian Wells

Tsurenko L.-Shvedova Y.
1
Teniška srenja čaka, kdaj se bo Tsurenkovi ustavilo, Ukrajinka pa iz dneva v dan prikazuje bolj suverene predstave. V prvem krogu je "odpihnila" Morito, zato ima proti letos povprečni Shvedovi povsem upravičeno status favoritinje.