Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Juventus – Celtic
1
Srečanje verjetno ne bo pretirano zanimivo, saj so Torinčani že v Glasgowu dosegli visoko zmago s 3:0 in tako odločili potnika v četrtfinale. Celtic se bo od lige prvakov skušal posloviti častno in iztržiti vsaj remi, a tudi to ne bo lahko, saj bodo v ekipi manjkali Lustig, Tony Watt in kapetan Scott Brown.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

PSG - Valencia
0
Parižani so nazadnje v prvenstvu presenetljivo izgubili proti šele 16. ekipi lige Reimsu, z blestečimi igrami pa se ne more pohvaliti niti Valencia, ki je na zadnjih dveh tekmah vknjižila remi. PSG zaradi rdečega kartona ne bo mogel računati na prvega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, manjkali pa bodo tudi nekateri drugi. Preobrat Valencie je vsekakor mogoč, a vendarle malo verjeten.

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Wolfsberger - Salzburg
0
Wolfsberger na lestvici morda res ni pri vrhu, a spomladanski del je začel zelo uspešno in premagal močna Rapid Dunaj in Sturm Graz. Salzburg je na drugem mestu, vendar še lovi pravo spomladansko formo, zato se domačim ponuja lepa priložnost, da vpišejo najmanj točko.

Košarka - ZDA - NBA

Detroit - New York
2
Zdi se , da bližje ko je končnica, slabše igra Detroit. Slednji je na zadnjih šestih tekmah zmagal le enkrat, neizbežen pa se zdi poraz tudi proti močnemu New Yorku, proti kateremu je na zadnjih desetih medsebojnih srečanjih zmagal le enkrat.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Chicago
1
San Antonio je po porazu proti Phoenixu v podaljšku na zadnjih dveh tekmah pokazal svojo moč in Detroit ter Sacramento zmlel za kar 28 oziroma 29 točk. Proti Chicagu tako lahkega dela ne bo imel, vendarle pa je prvo moštvo lige v vlogi favorita.