PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Borussia (D)-Shakhtar/2,5/
2
Ob misli, da bo Dortmund na domačem igrišču le čakal, da tekma mine in zadrževal 0:0, mi gre kar na smeh. Pa ta ekipa je v letošnji sezoni na 47-tih tekmah le trikrat ostala brez zadetka, Šahtar pa bo tako ali tako moral napadati, če želijo nadaljevati v Evropi. Oba data gol in več kot dva gola se zdi tukajle še najboljša opcija.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Manch Utd-Real (M) /dvostranska stava/
1
Le kako je lahko Real na Traffordu favorit? A je kdo gledal tekmi proti Barceloni? Na prvi so se poslužili klasične igre, s katero se onemogoči Barcino igro kratkih podaj na majhnem prostoru, v drugem pa je močno manjkal Xavi, vsi ostali so bili precej apatični. Proti vragom bo druga pesem. United je v izjemni formi, nazadnje so tekmo izgubili 5. decembra proti Cluju, ko pa tekma za njih sploh ni več imela tekmovalnega naboja. V primeru remija se denar povrne.

Nogomet - Anglija - 1.liga

Stevenage-Brentford
2
Kvote na goste padajo kot "zmešane", kar je posledica katastrofalne forme igralcev Stevenagea. Ti so na zadnjih šestih srečanjih zabeležili same poraze, Brentford pa bo še ena "kost", ki bi se jim utegnila zatakniti v goltancu, saj se večerni gost bori celo za neposredno uvrstitev v Championship, poleg tega pa se vračata vezist Forshaw in napadalec Donaldson.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Vienna Capitals-Znojmo/+1/
1
Capsi so na zadnji tekmi v Znojmu pokazali, da za Čehe med štirimi najboljšimi ekipami lige ne bo prostora. Orle so nadigrali in slavili s 7:0, tako da bi tole danes moral biti le še rutinski opravek za uvrstitev v polfinale.

Hokej - ZDA - NHL

Chicago-Minnesota
1
Hawksi so sezono odprli z 22. zaporednimi zmagami. Po dveh zaporednih tekmah z "nadurami" bo verjetno prišla zmaga po rednem delu. Zvezdnik moštva Kane pravi: "Še zmeraj nismo prikazali naših najboljših 60 minut, tako da rezerve so še." Chicago ima letos v golu res izjemna Crawforda in Emerya, zlasti prvi letos kar rad "zaklene vrata in ključe vrže čez ogrado". Srbi bi rekli: kec!