PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Tottenham - Arsenal
1

Medtem ko se Arsenal v zadnjem mesecu sooča s kar nekaj težavami, gre Tottenhamu zelo dobro. Londončani so se uvrstili v osmino finala evropske lige, v prvenstvu pa so se prebili na tretje mesto. Za povrh je bil Andre Villas-Boas v Angliji izbran za trenerja meseca februarja, kar le še potrjuje dobro delo v zadnjih tednih. Tudi zato je Tottenham v londonskem derbiju v vlogi favorita.

Nogomet - Italija - 1.liga

Roma - Genoa
1
 Genoa je s serijo neporaženosti na petih tekmah uspela splezati na 17. mesto in se tako vsaj začasno rešila pred dnom. Roma na drugi strani igra zelo nekonsistentno, posledično pa je šele na 8. mestu, kar je zagotovo precejšnje razočaranje za njihove navijače. A sinovom volkulje kljub temu motivacije ne manjka, saj jih od mest, ki vodijo v Evropo ločijo le štiri točke. Danes tudi zaradi prednosti domačega igrišča upravičeno računajo na zmago.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Hoffenheim - Bayern (M)
2
Hoffenheimu grozi izpad iz lige, saj zaseda predzadnje mesto. Na drugi strani je Bayern trenutno ena izmed najbolj vročih ekip na stari celini. V prvenstvu ima le en poraz in kar 14 točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem, poraza pa ne pozna že od oktobra lani. Povsem jasno je, da Hoffenheim danes čaka neverjetno težka naloga, če bodo želeli proti Bavarcem doseči vsaj remi.

Košarka - ZDA - NBA

San Antonio - Detroit
1
 San Antonio je s 46 zmagami in 14 porazi najboljša ekipa lige. Na zadnjih šestih tekmah je klonila le proti Phoenixu pa še to v podaljšku. Proti Detroitu, ki zadnji čas niza poraze, ostroge pretirano težkega dela zato ne bi smele imeti.