PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Manch Utd-Norwich
0/1
Vrage med tednom čaka izjemno pomembna tekma Lige prvakov proti Realu, zato bo Ferguson gotovo spočil nekaj igralcev, njihov najboljši strelec Van Persie pa tako ali tako manjka. Predvidevam, da bodo Wellbeck, Rooney in Chicarito Norwich strli šele v drugem polčasu. Za kvoto 4,40 se vsekakor splača.

Nogomet - Španija - 1.liga

Real (M)-Barcelona /dvostranska stava/
2
Glede na to, da pri Barceloni ne manjka nihče izmed standardnih, težko verjamem, da bi kar dvakrat zapored doživeli učno lekcijo. Če ne drugega, bo Mourinho na igrišče zelo verjetno poslal spremenjeno postavo, saj ga med tednom čaka veliko bolj pomembna tekma na Otoku. Prvenstvo je 'passé'.

Nogomet - Španija - 1.liga

Valencia-Levante/2,5/
1
Tekma je ključnega pomena za obe moštvi, saj prvi lovijo uvrstitev v kvalifikacije za Ligo prvakov, Levante pa bi si s spodobnim koncem sezone zagotovil Ligo Evropa. Glede na pomembnost srečanja, solidni obrambi, status regionalnega derbija in dejstvo, da sta tudi zadnji dve srečanji končali z malo goli, je stava na malo golov kar validna.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Tajfun Šentj-Mercator Š.L/+11/
1
Pri gostih so že zdavnaj obupali nad sanjami o ligi za prvaka, pred zaključkom sezone pa je moral na operacijo hrbta še center Soldo. Tako je spet vse na plečih Kolarevića in Abramoviča in pred obiskom Šentjurja to nikakor ni v redu, saj so domači v naletu osmih zaporednih zmag.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Crvena zvezda-Cibona
1
Zvezda bo do konca "grizla" in se skušala prebiti na prvo mesto pred Igokeo. Po izpadu iz Evrope so nanizali štiri zaporedne zmage, kar z Rakočevićem in Samardžijskim niti ni čudno, saj sta omenjena fanta "Evroliga material". Cibona bo v Pionirju skušala čim manj izgubiti.