PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Hokej - ZDA - NHL

St.Louis - Chicago
2
Chicago je v skrajšanji sezoni neverjeten, saj skorajda ni moštva, ki bi mu uspelo konkurirati. St. Louis letos sicer ni nič posebnega, a na domačem ledu igra še kar uspešno. Goste torej čaka zahtevna tekma, a vendarle bi se morali na koncu veseliti nove zmage.

Nogomet - Grčija - Pokal

PAOK – Levadeiakos
1
Levadeiakos zadnje štiri tekme ni vknjižil zmage, vendar gre kljub temu za moštvo, ki ga ne gre podcenjevati, saj v prvenstvu zaseda zelo solidno sedmo mesto. A vendarle je PAOK favorit, kajti ne samo, da ima prednost domačega igrišča, tudi v prvenstvu mu gre precej bolje, saj je na tretjem mestu.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Bešiktaš - Olympiakos
2

Bešiktaš je v skupini F daleč najslabše moštvo, saj po osmih odigranih tekmah še nima zmage. Turki priložnosti za napredovanje tako nimajo več, kar pa ne moremo trditi za Olympiakos, ki je na četrtem mestu. Slednji si spodrsljaja danes ne more privoščiti in bo zato tudi toliko bolj motiviran.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - LA Clippers
1
Po razburljivi tekmi proti Golden Stateu, ko je na parketu prišlo celo do pretepa, bodo košarkarji Indiane skušali vknjižiti novo zmago pred domačimi gledalci. Slednji so lahko s predstavami svoje ekipe na domačem terenu zelo zadovoljni, saj jih je v letošnji sezoni v njihovi areni uspela premagati le redko katera ekipa. Tudi zato danes veljajo za favorite, četudi pri njih gostujejo močni LA Clippers.

Košarka - ZDA - NBA

Chicago - Philadelphia
1

Chicago je zadnji dve tekmi izgubil, a je Philadelphia še nekoliko slabša, saj ni zmagala že na šestih zaporednih tekmah. Zmaga se zato veliko bolj nasmiha bikom, ki so v sezoni tudi precej uspešnejši od Philadelphie, saj so vpisali kar deset zmag več.