PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Avstrija - 1.liga

Wacker Innsbru-Magna Wr.Neusta
1
Tirolci so očitno med zimskim premorom dobro delali, saj so ob vrnitvi na zelenice v prvem krogu spomladanskega dela z 2:0 premagali Mattersburg. Kampanjo z naslovom "obstanek v ligi" bodo nadaljevali z domačo tekmo proti Neustadtu, ki je v gosteh mizeren učinek, v zadnjih petih tekmah pa so kar štirikrat izgubili.

Nogomet - Turčija - Pokal

Mersin-Eskisehirspor
2
Ni nobene potrebe po tem, da domači strateg na igrišče pošlje najmočnejšo postavo, saj Mersin v pokalu igra le še za "kikiriki", medtem ko jim v ligi gori pod nogami. Gostje nujno potrebujejo tri točke, ob tem pa bodo računali tudi na osrečujoče novice iz Antalye. Če vas je dovolj v hlačah, lahko poizkusite tudi s hendikepom na goste.

Rokomet - Španija - Pokal

Naturhouse d-Ciudad Encant/+5/
1
La Rioja je največje presenečenje letošnje sezone v ligi Asobal in sedaj bodo svojo kožo skušali čim dražje prodati še v pokalu. Ker gre šele za prvo tekmo od dveh, bodo nocoj kajpada želeli nabrati čim višjo zalogo za povratno srečanje v Cuenci. Gostje imajo v drugem delu sezone iz štirih tekem le eno ušivo točko in glede na to, da jih je zapustilo kar precej pomembnih igralcev, se jim nocoj ne piše nič dobrega.

Tenis - ATP - Delray Beach dvojice

Blake J/Sock J-Fleming/Peers J
1
Blake in Sock sta posrečena kombinacija mladosti in izkušenj. V Memphisu sta na veliko presnečenje prišla celo do finala, kjer pa je proti dvojčkoma Bryan nato zmanjkalo "goriva". Vsekakor bi ju proti navezi, ki skupnih izkušenj nastopanja še nima postavil za precej bolj občutna favorita. Svoje bo dodal še domač teren.

Vaterpolo - Mednarodni - Liga prvakov

Kreuzlingen/+14/-Olympiakos Pi
2
Ob rezultatih švicarskega Kreuzlingena se človek vpraša, ali so Švicarji skupina fantov, ki so bili preslabi v plavanju in so jih prestrukturirali v vaterpolski sektor kluba. Proti Jugu so dečki izgubili za kar 25 golov razlike in tudi danes bodo verjetno že ob polčasu izgubljali z dvoštevilsko razliko. Če bodo Grki dovolj motivirani, potem bo ponujeni hendikep padel kot zrela hruška.