Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Francija - 2.liga

Monaco - Lens
1

Monacu se v letošnji sezoni ponuja lepa priložnost, da se vrne med prvoligaško druščino. Trenutno zaseda prvo mesto, pohvali pa se lahko s tremi zaporednimi zmagami, od tega dvema v gosteh. Nogometaši kluba iz kneževine torej igrajo zelo uspešno, zato proti desetouvrščenemu Lensu upravičeno veljajo za favorite.

Nogomet - Italija - 1.liga

Lazio - Pescara
1
Lazio je na začetku sezone deloval zelo prepričljivo, v zadnjem času pa je forma Rimljanov nekoliko slabša. Tako so na zadnjih petih tekmah vpisali dva remija, dva poraza in le eno zmago. A na današnji tekmi pred domačimi gledalci in proti sila skromni Pescari (na lestvici zaseda predzadnje mesto) upravičeno računajo na vse tri točke.

Nogomet - Anglija - Premier

West Ham - Tottenham
1

Predstave West Hama v zadnjih mesecih so vse slabše. Klub tako vztrajno drsi po lestvici navzdol, pretirano spodbuden pa ni niti zadnji poraz prosti Aston Villi, klubu, ki se bori za obstanek. Za povrh gostijo neugodni in močni Tottenham, ki je četrti, z današnjo zmago pa bi prehitel Chelsea in se zavihtel še mesto višje. Klubu, ki domuje na White Hart Laneu motivacije proti mestnemu tekmecu tako gotovo ne bo manjkalo.

Nogomet - Turčija - 1.liga

Galatasaray - Orduspor
1
Galatasaray pretirano težkega dela danes ne bi smel imeti, saj gosti moštvo z dna lestvice Orduspor. Slednji v letošnji sezoni v gosteh sploh še ni vpisal zmage in le malo verjetno je, da bi se mu to posrečilo proti vodilnemu klubu turške lige, za katerega za povrh igrata še tako izvrstna zvezdnika kot sta Wesley Sneijder in Didier Drogba.

Košarka - ZDA - NBA

Toronto - Washington
1

Moštvi sta se pomerili pred natanko petimi dnevi, v ameriški prestolnici pa so zmago vpisali košarkarji Toronta. Čeprav Washington na gostovanje odhaja po dveh zaporednih zmagah na domačem parketu, pa mu gre v gosteh precej slabše. Tudi zato gre večje možnosti za uspeh pripisati letos nekoliko uspešnejšemu Torontu.