Danes bi lahko bila ta razlika še večja, prepričan pa sem, da je Tina po napaki Marije Höfl Riesch vedela, da mora ta slalom samo odpeljati le brez večjih napak. Ker je imela res veliko prednost ni bilo nobene potrebe po napadanju na svo moč.

Na superkombinacijah Tina samo potrjuje to, kar se z njo dogaja v tej sezoni. Tri prizorišča pred koncem je osvojila veliki kristalni globus, to je dosežek ki ga ni prčakoval nihče. Pravzaprav nisem prepričan, če se je to spoh že kdaj zgodilo v zgodovini alpskega smučanja. Verjetno ne.

Ne glede na veliki kristalni globus Tini ne bo zmanjkalo motivacije do konca sezone, saj je v igri za vse lovorike v tej sezoni. Na smuku ima po poškodbi Lindsey Vonn možnosti za prvo mesto, v slalomu se prav tako poteguje za prvo mesto saj Mikaela Shiffrin ni daleč pred njo, do konca pa sta še dve tekmi. V veleslalomu, kjer si je mali kristalni globus že zagotovila, pa ji prav tako kaže odlično. Po sanjskem scenariju lahko torej osvoji še zelo veliko.

Zanesljivo bo torej zelo motivirana še do konca sezone. Vsi smo skozi sezono nekako pričakovali, da bo Tini forma malce padla, vendar s temi neverjetnim dosežki dokazuje, da ima dovoj dinamita do konca sezone.