PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Rugby - Mednarodni - Pokal narodov - 6 nations cup

Škotska-Irska
2
Veliko bolj kompaktna ekipa Irske je sicer z domačim porazom proti Angliji verjetno zapravila možnosti za zmago v tekmovanju, toda tekme proti Škotom vpletajo rivalstvo in ker so Irci v zadnjem obdobju veliko bolj učinkoviti pri zaključevanju napadov, se bom tokrat odločil za njihovo zmago. Najbolj kredibilna ragbi stran planetrugby.com sugerira na irsko zmago za 6 točk.

Tenis - ATP - Buenos Aires

Ferrer D.-Wawrinka S./+1,5/
1
Trenutno najbolje uvrščeni Španec se je v Buenos Airesu praktično sprehodil do finala. Z Wawrinko ima v medsebojnih dvobojih bilanco 6-3 od tega na pesku 3-1.

Hokej - ZDA - NHL

Pittsburgh-Tampa Bay/5,5/
2
Tako kot že nič kolikokrat letos grem spet s stavo na pingvine na "over". Pittsburg je znan po pošastno dobrem napadu in precej nezanesljivem vratarju, Tampa pa se tudi boljk kot ne spogleduje z napadalno usmerjeno igro, poleg tega si pa oboji kot za stavo nabirajo kazenske minute. Golov bo kot toče!

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Krka-Crvena zvezda
2
Glede na to, da se Zvezda bori za prvo mesto in avtomatično uvrstiev v Evroligo, so na tole tekmo nalepili etiketo "nujna zmaga" in ob kvaliteti igralcev kot sta Rakočevič in Samardžiski, jo bodo verjetno tudi dobili. Ne pozabimo pa niti na dejstvo, da bo v Novem mestu verjetno tudi kar precej njihovih navijačev.

Nogomet - Portugalska - 2.liga

Sporting L. B-Freamunde
1
Sporting B pogosto uporablja igralce prvega moštva in tako bosta danes recimo zaigrala Joao Mario ter Esgaio. Večjih težav s Freamundejem res ne bi smelo biti, saj je ta klub v zadnjih desetih tekmah nanizal obupno serijo 1-3-6, na zadnjih štirih tekmah so izgubili in zadeli le gol. Domači bi morali že v prvem polčasu razbliniti dvome o zmagovalcu.