Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - ZDA - NBA

Oklahoma City - Minnesota
1
Oklahoma že celotno sezono igra izvrstno in je trenutno tretje moštvo lige. Precej slabše gre Minesotti, ki je na zadnjih sedmih tekmah slavila le dvakrat. Moštvi sta se nazadnje pomerili 10. januarja, zmage pa se je veselila Oklahoma, ki je vknjižila visoko zmago (106:84). Podoben scenarij je za pričakovati tudi nocoj.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Detroit
1
Dvorana Bankers Life Fieldhouse je v letošnji sezoni postala prava trdnjava, saj so košarkarji Indiane v njej klonili le petkrat (22-5). Za povrh Detroit v zadnjih letih proti Indiani ne igra najuspešneje, saj je na zadnjih petnajstih medsebojnih srečanjih slavil le trikrat.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Real Madrid - Alba
1
Vodilno moštvo skupine E Real Madrid nocoj ne bi smel imeti težkega dela, saj k njemu na obisk prihaja Alba. Berlinčani so v drugem delu evrolige dosegli le eno zmago, za povrh pa je madridsko moštvo že na prvi tekmi v nemški prestolnici slavilo s 77:63.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Olympiakos - Caja Laboral
1
V skupini F je daleč najboljša Barcelona, ki ima po sedmih tekmah le en poraz, medtem ko sta tako Caja Laboral kot Olympiakos vknjižila štiri zmage in tri poraze ter zasedata četrto oziroma peto mesto. Gre torej za zelo izenačeni ekipi, na prvi tekmi v Španiji pa je z 82:74 slavila Caja. Tokrat bo v vlogi favorita Olympiakos, ki lahko računa na močno podporo svojih glasnih navijačev.