PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Smučarski tek - Val di Fiemme - Šprint (M)

Japarov D.-Harvey A.
1
Bolj kot ne stava proti Kanadčanu Harveyu, ki se letos niti na enem sprintu v klasični tehniki ni uspel uvrstiti v finale. Severnoameričani se za svetovna prvenstva vedno še dodatno potrudijo, toda Japarova bo Harvey danes težko prehitel. Rus je zrel za vsaj polfinale.

Smučarski tek - Val di Fiemme - Šprint (M)

Hattestad O.V.-Valjas L.
2
Valjas je eden tihih favoritov za današnji finale, saj je čez vikend v Davosu dokzal, da je s svojim dolgim korakom izjemno močen v ciljnem izteku. Hattestadov domet je polfinale, za kaj več bi moral imeti pa že res neverjetno dober dan.

Smučarski tek - Val di Fiemme - Šprint (Ž)

Ingemarsdotter I.-Matveeva N.
1
Švedinja na letošnjih sprintih konstantno v ospredju, prejšnji teden celo v finalu proge, ki pa naj ji po njenih besedah sploh ne bi ustrezala. Danes se bo bodla z najboljšimi, zato ji v tem paru dajem prednost.

Smučarski tek - Val di Fiemme - Šprint (Ž)

Kowalczyk J.-Bjoergen M.
1
Če ne bo nekega neverjetnega zasuka, bosta obe tekmovalki v popoldanskem finalu, kjer na vrhu pričakujem Poljakinjo. Bjoergnova je zadnje dni tožila, da ni stoodstotno pripravljena, poleg tega pa ji sprinterske preizkušnje niso všeč, saj, kot sama pravi, nima možnosti razvoja vsega svojega potenciala. Vse preveč je taktike in borbe za maneverski prostor, Marit pa pač ni 'komolčarka'.

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Benfica-Bayer Lev./2,5/
2
Gre za dve izrazito napadalni ekipi in kar nekoliko me je presenetilo, da se mreže že na prvi tekmi niso večkrat zatresle. Navkljub porazu doma, se Bayer seveda po stari nemški navadi ne bo predal in glede na to, da pomembnih izostankov nimajo, bodo na Luzu napadli na vso moč. Oba gol in seveda več kot 2 gola.