Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Arsenal - Bayern (M)
0
Arsenal je pred današnjo tekmo verjetno kar nekoliko nervozen, saj se bo pomeril proti nasprotniku, ki je nazadnje izgubil 28. oktobra lani, v nemškem prvenstvu pa ima pred drugouvrščeno Borussio Dortmund kar 15 točk naskoka. Topničarji so precej slabši, saj so v domačem prvenstvu le peti, a se tolažijo z dejstvom, da so na zadnjih šestih tekmah klonili le enkrat.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Shakhtar - Randers
1
Ker se v Ukrajini prvenstvo še ni začelo, je Šahtar prisiljen svojo formo za ligo prvakov piliti na prijateljskih tekmah. Tokrat se bo pomeril proti danskemu prvoligašu Randersu, ki v v domačem prvenstvu zaseda peto mesto. Gre torej za sila povprečno moštvo, proti kateremu udeleženec osmine finala lige prvakov ne bi smel imeti prav nobenih težav.

Nogomet - Škotska - Premier

St.Johnstone - Celtic
2

Celtic je v prvenstvu na odlični poti, da osvoji nov naslov državnega prvaka, saj ima pred najbližjim zasledovalcem ogromnih 18 točk prednosti. V soboto je zlahka s 6:2 odpravil Dundee United, zmaga pa mu ne bi smela uiti niti danes, ko gostuje pri ekipi s sredine lestvice St. Johnstonu.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Salzburg - Olimpija
1
Današnja tekma bo za obe moštvi ključnega pomena. Olimpija, ki ima le še teoretične možnosti za uvrstitev v končnico, ima za sabo dva zaporedna poraza, medtem ko se je Salzburg s tremi zaporednimi zmagami uspel prebiti na drugo mesto. Velja omeniti, da danes na strani zmajev poleg forme ni niti tradicija, saj so na Solnograškem nazadnje slavili 28. decembra 2008.