PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Igokea-Zadar/+9/
1
Igokea ima za seboj izvrstno sezono, vendar pa si zaključnega turnirja še niso čisto zagotovili, zato bodo verjetno v teh zadnjih krogih spet stopili na plin. V popolni postavi so opogumljeni tudi z zmago v domačem pokalu, Zadar pa je v gosteh letos daleč od statusa "strah in trepet".

Tenis - WTA - Dubai

Hsieh S.W.-Lepchenko V.
1
S Tajvanko je imela prejšnji teden veliko težav že Petrova, sicer pa utegne Lepchenkovi biti v precejšnje breme dejstvo, da je imela še pred nekaj dnevi vnete dihalne poti. Kvote bi morale biti tukaj postavljene vsaj poravnano.

Tenis - WTA - Memphis

Oudin M.-Hlavackova A.
1
Vse bolj se mi zdi, da se bo letos Hlavackova posvetila le še igri parov, saj ima med posameznicami v tej sezoni tri gladke poraze in bi znala v Memphisu imeti tudi nekoliko "jetlaga". Oudinova je po Australian Openu doma trdo trenirala, sicer bila vpoklicana tudi v FedCup reprezentanco, a v Italiji ni igrala. Jaz mislim, da je tukaj legitimna favoritinja za zmago v prvem krogu.

Tenis - ATP - Memphis

Melzer J.-Sijsling I.
1
Avstrijec Melzer si je po spodobnem polfinalu Zagreba vzel en teden oddiha, da se ustrezno pripravi na tale Memphis, saj od lanskega leta tu brani kar turnirsko zmago ter s tem cel kup točk v ATP razvrstitvi. Že na začetku ga čaka neugoden igralec, ki ima na dober dan lahko odlično statistiko začetnega udarca, se pa z igro v izmenjavah ne more ravno pohvaliti. Če bo Jürgen vsaj približno znosen na returnu, se za zmago ne bi smel "tresti".

Tenis - ATP - Buenos Aires

Sousa J.-Del Bonis F.
2
Kristalno jasno je, da se bodo na turnirju v Buenos Airesu Argentinci še posebej potrudili. Nobena izjema ni 22-letni Federico Del Bonis, ki se je lani uspel prebiti čez kvalifikacije in šele v drugem krogu klonil proti kasnejšemu finalistu Almagru. Souzo bi moral tudi glede na nedavno formo pospraviti za "dober dan".