PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Smučanje - Schladming - Veleslalom (M) SP

Hirscher M.-Neureuther F.
1
Kvota slaba, verjetnost za dobljeno stavo pa ogromna. Ob trenutni formi obeh, suverenosti Hirscherja na ekipni tekmi in rahli poškodbi noge pri Nemcu, gre tale duel v 9/10 primerov v korist Hirscherja.

Smučanje - Schladming - Veleslalom (M) SP

Kostelič I.-Simoncelli D.
2
Italijan je bil na vseh letošnjih veleslalomih (ki jih je zvozil) pred Ivotom z izjemo zadnjega v Adelbodnu, kjer pa je na prvi progi storil velikansko napako. Zdi se mi, da Hrvat na tem prvenstvu ni maksimalno pripravljen, kar se je lepo pokazalo na kombinacijskem slalomu, ko se je držal nazaj in Ligetyu omogočil gladko zmago. Fokus bo za Zagrebčana vsekakor na nedeljskem slalomu, medtem ko ima Simoncelli tule edine realne šanse za kolajno.

Tenis - ATP - Sao Paulo dvojice

Bellucc/Souza -Bolelli/Fognini
2
Kljub dejstvu, da sta Brazilca v prvem krogu razorožila zelo neugodno navezo Bracciali/Melo, grem tule z obema Italijanoma. Bolelli in Fognini sta sezono 2013 odprla z bilanco 6-tih zmag in le enega poraza, poleg tega imata za seboj nekoliko več skupnih igralnih izkušenj, zato jima gre tule bolj zaupati.

Tenis - ATP - Rotterdam

Nieminen J./+1,5/-Del Potro J.
2
Za tiste, ki vam veliko pomeni tradicija, je tole idealna stava. Del Potro je namreč v vseh štirih srečanjih z Nieminenom napredoval z veliko lahkoto. Finec v niti enem izmed odigranih osmih nizov ni uspel prilezti do petih gemov. Pa bo že nekaj na tem...

Košarka - ZDA - NBA ALL STARS

Team C.Barkley-Team S.O'Neal
2
V prvem dejanju NBA All-star konca tedna - obračunu dveh nekdanjih zvezdnikov lige - dajem prednost ekipi Shaq, ki je bolj kompletna, predvsem pa ima v svojih vrstah tipa, ki lahko celotno nasprotno moštvo "pelje scat". To je seveda Kyrie Irving. S hendikepom se pa ne gre zafrkavati, ker je navsezadnje revijalna tekma.