PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Evropska liga

Anži M. - Hannover
1

Rusi so v zadnjem času v moštvo vložili ogromno denarja in prišel je čas, ko v Anžiju vsi želijo lovorike. V Rusiji bijejo boj za naslov prvaka, velike apetite pa imajo prav gotovo tudi v evropski ligi. Hannover ni tekmec, ki bi se ga moral Anži bati, sploh na februarski domači tekmi ne. Medtem ko bodo Nemci najbrž taktizirali in igrali na remi, v moštvu pa bo tudi kakšen rezervist, lahko od domačih pričakujemo napad od prve minute na čim višjo zmago. (8\10)

Nogomet - Evropska liga

Napoli - Viktoria Plzen
1

Napoli ima dobro sezono, poleg boja za scudetto pa namerava priti daleč tudi v evropski ligi. Žreb mu je tokrat namenil neatraktivnega češkega nasprotnika, ki se po kvaliteti in vrednosti moštva z Neapeljčani ne more meriti, a v primeru kakšnega podcenjevanja s strani domačih, se utegne zgoditi tudi kakšno presenečenje. Glede na natrpan urnik bodo Italijani poskušali na prvi tekmi zabiti čim več golov in dvoboj že odločiti v svojo korist, da bodo lahko na Češko odšli brez kakšnega standardnega igralca, ki bo takrat raje dobil prepotreben počitek. Viktoria uradne tekme ni odigrala že od decembra, to pa bi utegnil biti za njih velik minus. (8\10)

Smučanje - Veleslalom (Ž) SP

Maze T. - ostale
1

Mazejeva se bo po “le“ sedmem mestu na smuku želela vrniti na vrh, kamor tudi spada. Izjemno motivirano in psihično trdno Črnjanko tokrat čaka njena najljubša disciplina, kjer v zadnjih letih nima prave konkurence. Brani tudi naslov svetovne prvakinje izpred dveh let in po osvojitvi malega kristalnega globusa bo svojo premoč v tej disciplini poskušala kronati tudi s ponovno zmago na svetovnem prvenstvu. Če ji je zmago v Mariboru speljala Vonnova, sta tokrat njeni glavni konkurentki Fenningerjeva in Rebensburgova. V odstotkih bi dejal, da ima Mazejeva vsaj 50% možnosti za zmago, torej je kvota 2,4 kar ugodna. (7\10)

Tenis - ATP - San Jose

Querrey - Hewitt
1

Hewitt je s precej sreče po treh urah ugnal Blaža Kavčiča, sedaj pa ga čaka še precej težji tekmec in pot Avstralca v zatonu kariere se bo v San Joseju tokrat verjetno končala. Querrey je letos precej napredoval in se prebil do 20. mesta na lestvici ATP, Hewitt pa ga tokrat ne bi smel preveč ovirati pri napredovanju. (7\10)