Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Real (M) - Manch Utd
1
Belemu baletu danes ne bo manjkalo motivacije. Potem ko je zapravil možnost za ubranitev prvenstvene lovorike, je vse sile usmeril v ligo prvakov. Manchester United sicer v zadnjem času igra zelo dobro, a na Santiagu Bernabeu mu ne bo lahko. Rdeči vragi si želijo v Madridu iztržiti ugoden izid, a zadovoljni bi verjetno bili tudi z minimalnim porazom in doseženim zadetkom v gosteh.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Shakhtar - Borussia (D)
0
Oba kluba sta v skupinskem delu lige prvakov navdušila s prikazano igro. Srečanje bo zato prav gotovo zelo zanimivo. Nemcem gre predvsem na roko dejstvo, da se je drugi del nemškega prvenstva že začel, medtem ko imajo v Ukrajini še vedno zimski premor. A Šahtjar na domači Donbass Areni nikoli ni bil lahek nasprotnik.

Košarka - ZDA - NBA

Cleveland - San Antonio
2
Cleveland je morda res šele 27. moštvo lige, a v začetku februarja je doma slavil kar trikrat zapored. Na zadnjih dveh tekmah je sicer izgubil, a za varovance Gregga Popovicha je to zagotovo dobro svarilo, da tekmeca danes ne gre podcenjevati. Ostroge bodo v vlogi favorita, saj imajo najboljši izkupiček v ligi, za povrh pa so nazadnje v gosteh premagale tako Brooklyn kot Chicago.

Košarka - ZDA - NBA

Boston – Chicago
1
Če izvzamemo zadnji poraz v gosteh proti Charlotte Bobcats, Bostončani februarja igrajo nadvse uspešno. Še posebej nevarni so na domačem parketu, kjer so pokorili Lakers, Clippers in Miami. Chicago, ki zadnji čas ne blesti, čaka izjemno težko gostovanje.

Hokej - Avstrija - EBEL liga

Salzburg - Znojmo
1
Kakšne kalkulacije za Salzburg danes ne pridejo v poštev. Računica je povsem jasna, saj mora danes najbogatejše moštvo lige, v kolikor se želi prebiti na drugo mesto oziroma vsaj ostati v igri za končnico, zmagati. To pa je lažje rečeno kot storjeno, saj jim bo nasproti stal nevarni Znojmo, ki je slavil na zadnjih šestih tekmah.