PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Celtic-Juventus/2,5/
1
Kvota na manj kot tri gole je še ravno na zadovoljivi ravni, da sem se jo po premisleku vseeno odločil vzeti. Najprej sem sicer pomislil, da bi izbral Celtic ob dvoznaku, vendar pa Conte že v Glasgowu napoveduje zmago, za kar ima povsem legitimne razloge. V moštvo, ki trenutno v Italiji nima konkurence, se vrača tudi Ganec Asamoah in ker bodo najbrž domači igrali zelo previdno (vsak gol stare dame bi namreč drastično zmanjšal možnosti za napredovanje), se mi zdijo zelo realni rezultati, kot na primer 1-0, 1-1 oziroma 0-1.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Valencia-PSG/2,5/
2
Valencia v E vropi doma ni izgubila že od septembra 2010 in dvomim, da bi jo PSG brez Thiaga Silve in Motte danes uspel presenetiti, vendar do zadetka lahko ob tako atomskem napadu Parižani vsekakor pridejo. Če se boste odločili za ogled tekme na Mestalli, vam dolgčas vsekakor ne bo.

Tenis - WTA - Doha

Majerič T./+1,5/-Hsieh S.W.
1
Štajerska tenisačica je po odlični seriji rezultatov na ITF turnirjih zablestela tudi v kvalifikacijah Dohe, kjer je uspela izločiti celo mlado Rusinjo Gavrilovo. Tajvanka letos ni pokazala nič takega, da bi moralo biti Tadejo strah, sicer pa je naš drugi lopar v prednosti že zaradi dejstva, ker Hsieh v Katarju nastopa tudi med dvojicami.

Tenis - ATP - Sao Paulo

Garcia Lopez G.-Ramos A.
2
Tako kot prejšnji teden, bom tudi v Sao Paulu pozorno spremljal dvoboje Ramosa, ki me je navdušil s predstavami v Melbournu ter kasneje v Davisovem pokalu. Za razliko od rojaka Garcie Lopeza se veliko bolje znajde na peščeni podlagi, poleg tega pa je bil v Čilu še najbližje zmagi nad kasnejšim zmagovalcem Zeballosom. Dvomim, da bo šla tale partija tenisa v tri nize.

Tenis - ATP - San Jose

Kavčič B.-Hewitt L.
2
Blaž je Hewitta na obeh dosedanjih srečanjih uspel premagati, tokrat pa sem mnenja, da je napočil čas za prvi poraz. Pri našem tenisaču je prav gotovo prisotne še malo utrujenosti zaradi časovnega zamika, medtem ko je Avstralec tukaj treniral že cel vikend, ima pa v San Joseju iz preteklosti tudi eno finale ter celo turnirsko zmago.