PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Biatlon - Nove Mesto SP - Šprint (M)

Fak J.-Malyshko D.
1
Naš junak je že večkrat v preteklosti dokazal, da se zna za pomembne tekme zbrati in sestaviti najboljši nastop. Rusovo streljanje je loterija. Včasih zadane vse, lahko pa se mu zadeva tudi popolnoma ponesreči in zabeleži katastrofalen nastop (kot denimo v četrtek). Glede na letošnje tekme bi oba morala biti visoko, vsekakor med top 10, toda Faku gre sodeč po včeraj videnem bolj zaupati.

Smučanje - Schladming - Smuk (M) SP

Šporn A.-Hudec J.
1
Naš najboljši smukač je bil na obeh treningih spredaj, na drugem pa zabeležil celo drugi najboljši čas. Resda Kanadčani na velikih tekmovanjih dosegajo nadpovprečne rezultate, toda veliko bolj primeren bi bil duel Šporna z Guayom.

Rugby - Mednarodni - Pokal narodov - 6 nations cup

Škotska-Italija/+4/
2
Kar sem napovedal že prejšnji teden, se je uresničilo - Italijani so v Rimu premagali Francoze in pred gostovanjem na Murrayfieldu kar pokajo od samozavesti. Škoti so letos spet "luknjičasti", zato res ne razumem, kako so lahko v tej tekmi sploh favoriti. Italija 2-0 po prvih dveh tednih?... Zakaj pa ne?

Košarka - Slovenija - Pokal

Krka-Helios
1
V tej tekmi se bo hitro pokazala razlika med tekmovanjem v ABA ligi in Ligi Telemach. Krki je pokal letos prioriteta, saj tekmovanja od osamosvojitve še nikdar niso osvojili, od Heliosa pa imajo za odtenek kakovostnejšo ekipo.

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Gladbach-Bayer Lev. /oba gol/
1 (=da)
Tekma je vsekakor zrela za festival golov, saj imajo oboji fantastičen napad in povprečno obrambo, poleg tega pa v prid stave govori tudi statistika - izmed zadnjih osmih medsebojnih tekem, se jih je kar sedem končalo z vsaj enim zadetkom na vsaki strani.