Poleg nastanitvenih zmogljivosti njihove pakete dopolnjujejo še odlična kulinarična ponudba, raznovrstne velneške storitve, urejena smučišča, park za deskarje na snegu, sankališče, drsališče in seveda priljubljene proge za tek na smučeh.

»V času valentinovega bo gostom hotela Špik na voljo paket Mini počitnice, maksi zabava, ki vključuje tako razvajanje v Alpskem wellnessu kot smučarsko karto, ki pa jo je mogoče zamenjati za vrednostni bon za velneške storitve. Smučarska karta ponuja možnost izbire smučanja v Kranjski Gori ali v Italiji in Avstriji. Dva polpenziona v hotelu Špik si lahko rezervirate že za od 166 evrov ali pa se odločite za paket Prešerno razpoloženje (dva polpenziona že za 103 evre), ki vključuje kopanje, brezplačno uporabo drsališča v Kranjski Gori, ugodnosti pri nakupu smučarskih kart in pri izposoji smučarske opreme,« je valentinovo ponudbo opisal Borut Dubrovič iz marketinga.

Dodal je, da širok spekter možnosti za razvajanje in sprostitev ponujajo tudi v velneških centrih. Še posebno privlačen v tem času je paket, ki ga ponujajo v Wellness centru Vita, Čarobno v dvoje, ki vključuje masažo s toplim zeliščnim oljem iglavcev in sivke ter sladko razvajanje s hišno torto sladko Julijo in penino v Kavarni London. Ob rezervaciji paketa Špikov objem za dva boste uživali v masaži z oljem alpskega cvetja in ob gretju v savnah Sveta savn Špik. Zagotovo pa najprivlačnejšo romantično kopel za dva ponujajo v Centru san Viridis, ki jo lahko nadgradite še z obiskom savn.

Zabava za vse okuse

Veselo bo tudi v pustnem času: 9. februarja bodo otroški pustovanji priredili na terasi Grand hotela Prisank in v Pubu Legende, zvečer se bo začelo veliko pustovanje v restavraciji hotela Larix, kjer ne bo manjkalo niti plesa ob živi glasbi. V torek, 12. februarja, bo turistično društvo Kranjska Gora ob 17. uri organiziralo pustovanje z ansamblom Zgornjesavci, ob 19. uri pa bodo priredili pustni veleslalom za maske.

»Novost v letošnji zimi je tudi paket vse vključeno v Grand hotelu Prisank, sicer pa smo za čas počitnic posebno pozornost namenili animaciji za otroke in družine. Med počitniškim tednom bodo v naših hotelih potekale različne kreativne in kulinarične delavnice, v lepem vremenu tudi na Snežni plaži, poleg tega bomo izvajali še pohode za otroke z ogledom severnih jelenov, na voljo so mini klubi, mini disko in vodna aerobika v hotelskih bazenih. Večere bodo obiskovalci lahko preživljali med pohodi ob soju bakel,« je počitniška dogajanja opisal sogovornik. Zaupal je, da so januarja največ svojih gostov našteli iz Hrvaške, Slovenije, Srbije, Italije in Velike Britanije. kea