PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Japonska-Latvija/+1/
1
Prijateljska tekma gor ali dol, Zaccheroni je za srečanje v Kobeju vpoklical vse razpoložljive sile, vključno s Hondo, Kagawo in Nagamotom in kot je dejal italijanski strokovnjak, eksperimentiranja s postavo ne bo. Latvija, boj se!

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Slovenija-BiH/oba gol/
1
Srečko je nazaj in s tem tudi njegove metode, ki obljubljajo novo zanimivo zgodbo. Čudežev Katanec ne more delati, vendar zametki njegovega koncepta se znajo pokazati že zelo kmalu. Ker imajo Bosanci bolj slabo obrambo, se nam bodo priložnosti gotovo ponujale, na drugi strani pa bi eksperiment z Iličem zadaj prav lahko povzročil, da bomo "kasirali" gol ali dva. Prijateljska tekma, verjetno remi, najlepša stava pa je bržkone ta, da oboji vsaj enkrat zadanejo.

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Švedska-Argentina/2,5/
2
Selektorja gojita zelo napadalno igro in glede na to, da bosta imela na voljo večino najpomembnejših igralcev (da, tudi Ibra in Messi!), golov zares ne bi smelo manjkati. Mogoče se bo komu tale napoved zdela (pre)drzna, a sam sem mnenja, da lahko "over" pade že do polčasa. 

Tenis - ATP - Vina del Mar

Ramos A.-Dutra Silva R.
1
Ramosa so dobre predstave v lanskem letu pripeljale do španske reprezentance Davisovega pokala. Zdaj, ko je turneja zavila na njemu ljubšo podlago, se od njega upravičeno lahko pričakuje še boljši učinek, zato bi bil lahko v tem dvoboju proti kolumbijskemu tenisaču postavljen tudi za bolj izrazitega favorita. Od desetih medsebojnih tekem bi jih Ramos pomoje dobil 8, priporočam tudi stavo na 2:0 v nizih za Španca.

Smučanje - Schladming - Superveleslalom (M) SP

Mayer M.-Theaux A.
1
Tako kot včeraj utegne biti tudi tole danes ena sama loterija z vremenom. Avstrijci od svojih smučarjev po včerajšnjih dolgih nosovih pričakujejo veliko, še največ upov pa polagajo na  Mayerja, ki je v Kitzbühlu navdušil z drugim mestom. Glede na to, da bo mladi Korošec vozil le to disciplino, se lahko na to vožnjo 100% osredotoči in domačim navijačem prinese nekaj veselja. Tudi Theauxa lahko pričakujemo visoko, vendar Francoza glavna vožnja še čaka. Navsezadnje je "po izobrazbi" smukač.