Tekmovanje za Srečkov pokal s serijo petih atraktivnih tekem v času nočne smuke od 19-22 ure je edino tovrstno tekmovanje v Sloveniji in prav zaradi tega privablja številne bivše tekmovalce v različnih nacionalnih selekcijah (Martin Kuhar, Lea Hren, Gal Giacomelli) kot številne smučarje, ki tudi trenutno aktivno trenirajo smučanje v različnih slovenskih smučarskih klubih. Ker pa je velik poudarek na množičnosti, rekreativnosti ter spodbujanju aktivnega smučanja, pa se tekmovanja udeležuje tudi veliko povsem rekreativnih smučarjev iz celotne Slovenije.

Vabimo vas, da nas obiščete na 2. tekmi Srečkovega pokala, v slalomu, ki bo ta petek, 1. februarja 2013 ob 19. uri. Tekmovanje bo potekalo na posebej rezerviranem delu smučišča v izteku spodnjega dela tekmovalnega poligona ob spodnji postaji šestsedežnice.

Poleg tekmovanj pa na smučišču veliko pozornosti namenjamo zabavi in sproščenemu vzdušju naših obiskovalce, za katere letos že tretjič pripravljamo, sedaj skoraj že tradicionalni 3. Smučarski karneval s tekmo v pustnih maskah. Karneval s sprevodom smučarskih mask po smučišču ter tekmo bo kot že tradicionalno, na pustno nedeljo, v nedeljo 10. februarja 2013, v dopoldanskih urah. Zabavno in medijsko odmevno tekmovanje bo potekalo na srednjem delu smučišča, na Grebljici, ob Snežnem parku. Več o preteklih smučarskih karnevalih na Starem vrhu ter zmagovalcih karnevalskih tekem si lahko preberete na http://www.starivrh.si/prireditve/2-smucarski-karneval/.