Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Dinamo Kijev - Otelul
1
Oba kluba imata v svojih ligah zimski premor in se pripravljata na drugi del sezone. Povsem jasno je, da ima Dinamo na papirju močnejšo ekipo in je danes favorit. Otelul namreč velja za sila povprečno romunsko ekipo, ki v prvenstvu zaseda šele 11. mesto.


Nogomet - Francija - 2.liga

Arles AC – Monaco
0, 2

Monacu se po letih slabih rezultatov v letošnji sezoni nasmiha vrnitev med elito. Klub je trenutno drugi, vendar se to lahko kaj hitro spremeni, saj mu za vrat diha kar nekaj moštev. Nogometaši iz kneževine se bodo tokrat pomerili proti  skromnemu Arlesu, ki v prvenstvu zaseda 17. mesto in proti kateremu ne bi smeli izgubljati dragocenih točk. Vendar Monaco na zadnjih tekmah ne blesti, za povrh pa Arles doma v letošnji sezoni ne izgublja prav pogosto.

Košarka - Grčija - 1.liga

Olympiakos - Panathinaikos
1

Tako kot vselej bo tudi tokrat tekma med dvema največjima grškima košarkarskima kluboma zelo napeta. V boljšem položaju so zagotovo košarkarji Olympiacosa, ki lahko računajo na podporo s tribun, prav tako pa so letos v prvenstvu rahlo prepričljivejši od večnih rivalov.

Košarka - ZDA - NBA

Indiana - Chicago
1

Indiana je zadnja dva meseca na domačem parketu nerešljiva uganka za preostala moštva. Ugnati jo ni mogel ne prvak Miami,  ne letos zelo močna Memphis in New York. Zanimivo bo videti, ali bodo trdnjavo v Indianapolisu uspeli osvojiti biki, ki igrajo vse bolje.

Košarka - ZDA - NBA

Washington - LA Clippers
2

Na prvi pogled se zdi, da močni gostje iz Los Angelesa proti najslabšemu moštvu lige ne bi smeli imeti prav nobenih težav. A to bo za LA že četrto zaporedno gostovanje, za povrh pa so zadnji dve srečanji izgubili. Ne gre povsem izključiti možnosti, da bi Washington morda lahko poskrbel za manjše presenečenje.