Zmagala je Avstrijka Jacqueline Seifriedsberger (245,7 točke; 94,0 m, 93,0m). 22-letnica, ki je vodila že po "prvi seriji", je prišla do prve zmage med skakalno elito. Drugo mesto je pripadlo Norvežanki Anette Sagen (241,0 točke; 93,0 m, 99,0 m), tretja pa je bila Američanka Sarah Hendrickson (240,2 točke; 93,5 m, 87,5 m).

Z današnjima uvrstitvama sta Rogljeva (233,0 točke; 93,0 m, 97,5 m) in Bogatajeva (220,9 točke; 95,5 m; 92,5 m) prišli do najboljšega dosežka v karieri. "Z današnjim izidom sem zelo zadovoljna, saj sem pred svojim drugim nastopom kar nekaj časa čakala na zeleno luč. Vesela sem, ker sem imela v preteklih dneh nekaj težav se spoprijateljiti s to skakalnico. Običajno bi me čakanje na nastop zmedlo, vendar sem se danes počutila zelo dobro in me to ni zmotilo. To je bilo ključnega pomena," je po tekmi dejala Špela Rogelj.

"Odlični nastopi naših deklet. Osebno sem še bolj zadovoljen s tehnično izvedbo kakor s samimi rezultati. Saporo se je danes prikazal v pravi luči, saj je snežilo celotno tekmo. Imeli smo nekaj težav z obračanjem vetra. Moram priznati, da so danes veliko bolj sposobno vodili tekmovanje, pa ne mislim tu žirije, ki se že včeraj zelo trudila. Danes je bilo veliko bolj pošteno tudi na samem semaforju. Človek, ki daje znak za sam skok, je danes zelo pošteno opravil nalogo. Vem, da je bila tudi zanj težka tekma," je po tekmi razmišljal glavni trener Matjaž Triplat.

V skupnem seštevku še naprej vodi domačinka Sara Takanaši (737 točk), ki je bila danes peta. Sledita ji Hendricksnova (597) in Francozinja Coline Mattel (593). Požunova (268) je deveta.

Skakalke se selijo v Zao, kjer bosta prihodnji konec tedna novi tekmi svetovnega pokala.