PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Am. nogomet - ZDA - NFL

San Francisco-Baltimore
1
Če je Kaepernicku uspelo biti uspešen do sedaj, bo po mojem mnenju svoj razkošen talent pokazal tudi v finalu. Ninersi imajo bolj lucidnega podajalca, Ravensi pa so nekoliko boljši v obrambi, toda to ne bo dovolj. San Francisco za razliko enega touchdowna!

Rugby - Mednarodni - Pokal narodov - 6 nations cup

Italija/+12/-Francija
1
Tekme proti italijanski reprezentanci, zlasti v Rimu, niso več nikakršen "sprehod po parku", kar Francozi še najbolje znajo povedati, saj so se nazadnje domov vrnili poraženi. Tudi tokrat bo tekma verjetno napeta in predvidevam, da bodo galski petelini razliko naredili šele v drugem polčasu.

Tenis - WTA - Pariz

Errani S.-Barthel M.
2
Nemka je v do finala pokazala neizmerno suverenost in mislim, da si tule zasluži naziv najboljše. Erranijeva ima danes tudi dvoboj v parih, zato bi jo utegnila ujeti utrujenost.

Nogomet - Mednarodni - Afriško prvenstvo

Slonokoščena obala-Nigerija/dvostranska stava/
1
Sloni na tem prvenstvu delujejo kompaktni, kot že dolgo ne. Zdi se , kot da lahko zadanejo mrežo, kadar koli se jim zdi in zato ne čudi, da so proti Nigerijcem favorizirani. Imeli so tudi skupino, ki jih je dodobra izbrusila, zato danes pričakujem njihovo uvrstitev v nadaljnje tekmovanje.

Nogomet - Španija - 1.liga

Real Sociedad-Mallorca
1
Kljub temu, da je kvota pošteno padla, v teh 1.70 še vedno vidim nekaj vrednosti. Baski so doma zelo močna zasedba, navsezadnje so tudi edini, ki so premagali Barco in Mallorca, ki se bori za obstanek, po mojem mnenju nima na Anoeti kaj iskati. Inferiorni so praktično na vseh položajih.