Ob prvi zvezdnici slovenskega smučanja Tini Maze - predvidoma bo nastopila v vseh disciplinah, razen na ekipni tekmi - so pri SZS na seznam reprezentantk uvrstili še Marušo Ferk (smuk, superkombinacija), a je njen nastop odvisen od uspešnosti okrevanja po poškodbi, Ano Drev (veleslalom in pogojno superveleslalom), Ilko Štuhec (smuk, superveleslalom, superkombinacija, moštvena tekma), Vanjo Brodnik (smuk, superkombinacija), Ano Bucik (slalom, moštvena tekma), Tino Robnik (veleslalom), Katjo Horvat (veleslalom) in Katarino Lavtar (slalom).

Drevova bo v superveleslalomu nastopila, če se bo v tej disciplini na tekmi evropskega pokala uvrstila do 15. mesta, četrto slovensko slalomistko pa bodo izbrali med trojico Drev, Hafner, Plut.

Pri moških bosta Andrej Šporn in Rok Perko nastopila v smuku in superveleslalomu. Boštjan Kline bo član slovenske ekipe v teh disciplinah, nastopil pa bo še v superkombinaciji, Klemna Kosija čakajo nastopi v smuku, superveleslalomu, veleslalomu in superkombinaciji, Mitja Valenčič, Matic Skube in Patrick Jazbec bodo nastopili samo v slalomu, Janez Jazbec samo v veleslalomu, Miha Kürner v slalomu in moštveni tekmi, Žan Kranjec in Mišel Žerak pa v veleslalomu in moštveni tekmi.

Na seznamu SZS je sicer tudi Andrej Jerman, zanj sta navedena nastopa v smuku in superveleslalomu, ki pa je po nedavnem hudem padcu na treningu v Kitzbühlu ta teden napovedal slovo od aktivnega smučanja.