PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Libertadores pokal

Olimpia Asunci-Defensor Sporti
0,2
Na prvi tekmi je Defensor ves čas napadal in imel priložnost za priložnostjo, medtem ko so se paragvajski nogometaši v 90-tih minutah pripravili samo dve polpriložnosti iz protinapada. Domač teren v Južni Ameriki resda pomeni veliko, toda sodeč po prvi tekmi Olimpia ne bi smela biti postavljena za tako izrazitega favorita. Glede na rivalstvo bo še kako vroče.

Nogomet - Španija - Pokal

Atletico(M)-Sevilla/2,5/
2
Če pa kje lahko pričakujemo gole, potem je pa to na tej tekmi. Sevilla se pod Emeryem na Calderon nikakor ne bo prišla samo branit, Atletico pa se letos doma znese nad vsem kar "leze in gre". Šahiranje odpade, dobra stava pa je tudi ta, da oboji vsaj enkrat zadanejo.

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Olympiakos-Fenerbahče Ulke/+4/
1
Fenerbahčejevi nastopi v drugem delu so polomija, ker pa niti Oly ni tako zelo suveren, so tule kvote na Grke dokaj znosne. Dovolj znosne, da vzamem stavo na hendikep, ki pravi, da tekma ne bo doživela "penal končnice". Olympiakos je letos doma ugnala le Siena, pa še to le za dve točki. 

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Barcelona-Siena/+14/
2
Letošnja Barcelona me ni prepričala. Lorbek v primerjavi s prejšnjimi sezonami igra medlo, igra vse preveč sloni na učinku Navarra in brez njega gre v bistvu za eno čisto povprečno ekipo ACB lige. Kaj pa Siena? V dosedanjem poteku drugega dela Evrolige imajo pet zmag in so še brez poraza, vsekakor pa bi jim tale zmaga pšrišla prav, saj bi se jim potem vrata do prvega mesta odprla na stežaj.

Tenis - WTA - Pariz dvojice

Dekmeij/Foretz-Hlavack/Huber L
2
Ker je Hradecka nekoliko pozno prišla iz Melbourna, se je morala Hlavackova v Parizu prijaviti skupaj z neko drugo igralko in v Liezel Huber mislim, da je zbrala kar primeren par. V prvem krogu sta premagali dokaj neugodnen par Kvitova/Wickmayer, danes pa ju čaka nekoliko lažje delo, saj jima nasproti stojita tekmici nižjega kakovostnega ranga, ki sta pred Parizom skupaj zaigrali le lani v Memphisu.