PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriško prvenstvo

Niger/+1/-Gana
2
Po vsej logiki bi tule Gana morala z lahkoto slaviti in predtekmovanje na ta način zaključiti na vrhu svoje skupine. Za razliko od Nigerja imajo nekaj igralcev svetovnega kova, ki premorejo več kombinatorike, vzdržljivosti in pa predvsem izpolnjujejo tiste taktične zamisli, ki se jih pove v slačilnici.

Nogomet - Mednarodni - Afriško prvenstvo

DR Kongo-Mali/oba gol?/
2 (=ne)
Kdor izgubi, ga čaka pot domov, zato bodo oboji k srečanju pristopili skrajno previdno. Kongo je v mojih očeh na prvenstvu dosedaj prikazal več in bi si zaslužil napredovanje, toda najboljša izbira se mi zdi, da bodo padli manj kot trije goli oziroma celo, da ena izmed ne bo zadela. Zdi se mi, da bo to Mali.

Nogomet - Španija - 1.liga

Sevilla-Granada/2.G/
2 (=ne)
Po prihodu Emerya Sevilla igra lepše in, kar je še bolj pomembno, učinkoviteje. Med tednom so Zaragozo v pokalu naučili "kozjih molitvic", tokrat pa jim v ligaški tekmi pod roke prihaja andaluzijski "bratec", ki se krčevito bori za obstanek. Jaz mislim, da gostovanja na Pizjuanu Granada ne bo preživela, še več-domov se bodo vrnili brez danega gola.

Nogomet - Nizozemska - 2.liga

Volendam-Almere City
2
Povsem intuitivna stava. V tej ligi so tekme z malo goli prava redkost, danes pa se bosta med seboj pomerili ekipi, ki sta izrazito napadalno usmerjeni. Statistika pravi, da na domačih tekmah Volendama v povprečju padejo skoraj štirje goli na tekmo, tudi Almere pa se v gosteh ne drži nazaj. Kvota res ni za obliznit vseh deset prstov, je pa zato verjetnost toliko višja. Vzamem!

Hokej - Rusija - KHL

Sibir Novosibirsk-Donbass
1
Za domače je tale tekma vitalnega pomena, če seveda želijo biti del končnice in verjamem, da se jim bo danes posrečilo dobiti tako željene točke. Tekmec je na račun začetka NHL lige izgubil svoje ključne igralce, sicer pa v gosteh niso nič posebnega.