PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Afriško prvenstvo

Tunizija-Alžirija/2,5/
1
Tunizijci imajo za selektorja bivšega reprezentanta Trabelsija, čigar sistem bazira na dokaj obrambni igri. Današnja tekma bo imela močan nacionalni naboj, zato se nihče ne bo preveč spustil "z verige" in verjetno bo tekmo odločil en samcat gol.

Nogomet - Mednarodni - Afriško prvenstvo

Slonokoščena obala-Togo
1
S to stavo ravno obogateli ne boste, toda zdi se mi, da Slonokoščene obale v popolni zasedbi na črni celini trenutno ne more premagati nihče. Razen Adebayorja, Togo nima igralcev, ki bi bili sposobni vseh 90 minut odigrati vrhunsko.

Tenis - ATP - Melbourne

Djokovič N.-Berdych T./3:1/
Z
Nole se je kar pet ur mučil z Wawrinko, kar se bo nekje moralo poznati. Berdych je bil v dosedanjem poteku turnirja superioren, ne pozabimo pa, da je Djokovića nekoč že znal nadigrati (Wimbledon 2010). Menim, da bo Srbu odščipnil niz.

Tenis - Mednarodni - Melbourne mešane dvojice

Peschke/Matkow-Hsieh S/Bopanna
2
Res nimam pojma, kaj sta Peschkejeva in Matkowski dosedaj storila takega, da bi si zaslužila tovrstno favoriziranje. Včeraj sem malo gledal azijski par, ki je Fogninija&Hantuchovo odpravil brez večjih težav. Bopanna ima neugoden začetni udarec, Tajvanka pa je zelo gibljiva pri mreži. Menim, da bi morale biti kvote tule vsaj poravnane.

Tenis - ATP - Melbourne dvojice

Cabal J/Farah -Bolelli/Fognini
2
Bolelli in Fognini sta na poti do četrtfinala premagala same mojstre dvojic, Kolumbijca pa sta ugnala take pare, ki so v Melbourne bolj ali manj prišli le pobrat štartnino, kar jim je omogočil dovolj dober ranking. Stavim na Italijana.