PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - 1.liga

Scunthorpe-Portsmouth
1
Oboji so pri r3epu razpredelnice, Portsmouth pa ni v slabem položaju le iz rezultatskega vidika, temveč tudi iz finančnega. Zaradi nezmožnosti ustreznega zagotavljanja "cvenka", so klub pred kratkim zapustili vsi igralci, ki so bili posojeni, pred to tekmo pa je kovčke spakiralo še 7 članov udarne enajsterice, vključno s prvim strelcem McLeodom. Domačim so navedeni podatki kajpak 'mana' z neba.

Nogomet - Škotska - 2.liga

Queen of S.-Forfar/+1/
1
Našel sem še eno srečanje, kjer bi po vseh logičnih dejavnikih domačin moral zlahka streti nasprotnika. QoS je v zadnjih tednih nenadkriljiv s petimi zaporednimi zmagami in gol razliko 20:4, medtem ko so gostje v zadnjih petih srečanjih izgubili trikrat. Ekipi sta se letos srečali dvakrat, enkrat je QoS slavil z 2:0 in enkrat 5:1. Danes nimajo pomembnih izostankov in verjetno bodo že do polčasa objasnili, kdo je v tej ligi gospodar, t.j. edini resen kandidat za uvrstitev v drugi rang škotskega klubskega nogometa.

Hokej - ZDA - NHL

Philadelphia-Pittsburgh
2
Pingvine letos pričakujem v boju za naslov, potem ko so že tako bombastičnemu napadu dodali Sutterja iz Caroline, kot "back-up" Fleuryu pa je prišel izkušeni češki golman Vokoun. Philadelphia je imela kapetana Girouxa med lock-outom v Berlinu, kjer se je gotovo precej iztrošil, sicer pa so še vedno brez glavnega branilskega para, ki ima prisilno bolniško. Rivalstvo gor ali dol, tole bo Pittsburg verjetno kar suvereno dobil. Aja, pa ne pozabite dodati še stave na več kot 5 golov!

Smučanje - Cortina dAmpezzo - Smuk (Ž)

Štuhec I.-Suter F.
2
V tej sezoni je Štuhčeva napredovala, Suterjeva pa močno nazadovala, a kljub temu Švicarka v hitrih disciplinah še zmeraj sodi med 15-erico, medtem ko je naša smučarka lahko zadovoljna že s točkami za svetovni pokal. Včeraj na treningu je Suterjeva dosegla 15. čas, Ilka pa je za njo zaostala slabo sekundo.

Smučanje - Cortina dAmpezzo - Smuk (Ž)

Aufdenblatten F.-Sterz R.
1

Aufdenblattnova je na treningu pokazala veliko več, odpeljala zelo spodoben zgornji del, sicer pa je zadnje tri smuke vselej zasedla mesta med prvo petnajsterico. Sterzova je bila včeraj na preizkusu med slabšimi, saj je zaostala kar 3 sekunde in pol.