Dnevnikova stava
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Slonokoščena obala - Egipt
1

Čeprav je Egipt zelo močna reprezentanca, je v rahli prednosti zagotovo Slonokoščena obala. Ta je na zadnjih prijateljskih tekmah dokazala, da se lahko kosa tudi z močnimi evropskimi reprezentancami. Tako so Drogba in druščina remizirali z Rusijo, Avstrijo pa zmleli s kar 3:0.

Nogomet - Španija - 1.liga

Getafe - Granada
0

Čeprav gre Getafeju v letošnji sezoni odlično, saj zaseda zanj zelo solidno 11. mesto, je zadnjo zmago zabeležil 1. decembra lani. Madridčanom je nekaj samozavesti zagotovo vrnila zadnja tekma proti mestnemu tekmecu Atleticu, ko so remizirali, danes pa jih čaka še obračun proti Granadi, ki je trenutno 18. Glede na trenutno formo obeh ekip remija vsekakor ne gre izključiti.

Košarka - Mednarodni - ABA liga

Radnički - MZT Skopje
1

Radnički se v zadnjem mesecu sooča s kar nekaj težavami, saj je na zadnjih štirih tekmah zmagal le enkrat. Makedonsko moštvo na drugi strani že celotno sezono igra zelo solidno, ima celo zmago več od Radničkega in zaseda sijajno peto mesto. Domači košarkarji si novih spodrsljajev ne smejo več privoščiti, za zmago pa bodo danes še kako rabili podporo s tribun.

Košarka - ZDA - NBA

Phoenix - Oklahoma City
2

Phoenix je v nedeljo sicer le uspel doseči svojo jubilejno 2000. zmago v ligi NBA, a forma moštva je daleč od dobre. Če bi želeli nocoj premagati močno Oklahomo, bi morali bržčas pokazati najboljšo predstavo sezone, v kar pa verjame le malokdo.

Rokomet - Mednarodni - SP

J.Koreja - Slovenija
2

Slovenija se je s tekmo proti Savdski Arabiji, ki jo je na koncu zanesljivo dobila, lahko prepričala, da na svetovnem prvenstvu ne gre podcenjevati nikogar. Lekcija bo našim rokometašem prišla še kako prav danes, ko igrajo proti Južni Koreji. Glavno orožje Korejcev so zagotovo bliskoviti protinapadi, a v kolikor jih Deničevi izbranci uspejo zaustaviti v tej prvini, bojazni za zmago ne bi smelo biti.