PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Španija - 1.liga

Atletico(M)-Zaragoza/+1/
1
Madridčani v tej sezoni doma impresivnih 9-0-0 in v polni postavi tule za goste res ne vidimo možnosti za enakovreden boj.

Rokomet - Mednarodni - SP (v Španiji)

Čile/+11/-Islandija
2
Hendikep je postavljen glede na včerajšnja rezultata, kjer so Islandci pokazali eno slabših predstav v zadnjih letih, Čile pa je uspel biti ves čas blizu Makedoncem, ki so imeli ogromne logistične zaplete, da so sploh prišli v Sevillo in je uspeh že to, da so "stisnili" do zmage. Islandija je realno tule boljša za 15 golov in verjamem, da bodo po včerajšnjem porazu z Rusijo uspeli strniti vrste ter pokazati, česa so sposobni. Sicer so precej pomladili reprezentanco, ampak ne pozabimo, da je na tem severnjaškem otoku rokomet še zmeraj šport #1. Razlika je res samo vprašanje motivacije, saj je Čile tudi v Južni Ameriki šele tretja violina.

Biatlon - Ruhpolding SP - Skupinski štart 15km (M)

Fak J.-Birnbacher A.
2

Nemec je v skupinskem štartu slavil že na Pokljuki in je tudi na domačem terenu favorit. Faku te dni ne gre streljanje, zato ga v tem duelu vidim zadaj.

Tenis - ATP - Melbourne

Millman J.-Ito T.
1
Avstralec je s svojimi rezultati na začetku leta močno opozoril nase in med drugim tudi Murrayu vzel en niz. Ita je denimo v Brisbaneu gladko premagal in verjetno mu bo tudi uspelo iti preko Japonca. 

Tenis - ATP - Melbourne

Stebe C.M.-Wawrinka S.
1
Še eno presenečenje za konec! Wawrinka na uvodu v sezono nikakor ni pravi, Stebe pa je suvereno opravil s kvalifikacijami. Verjamem, da bo Nemec tule dobil vsaj en niz!