PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni - Prijateljske tekme

Gana-Egipt
0,2
Reprezentanca Gane se je skupaj zbrala šele pred dvema dnevoma, medtem ko Egipčani že dober teden trenirajo skupaj in so tudi na prizorišče današnje tekme v Abu Dhabi prispeli prej. Glede na omenjeno in dejstvo, da Gana niti v kvalifikacijah za SP ni ravno blestela, se bom tukaj gladko odločil za dvoznak na Egipt. Mika me pa tudi stava na remi.

Nogomet - Mednarodni klubi - Prijateljske tekme-klubi

Borussia (D)-Mechelen
1
Igralci Borussie priznavajo, da priprave na jugu Španije niso niti približno tako težke, kot poletne priprave, zato se na treningih pretirano ne naprezajo in jim za prijateljske obračune ostaja dovolj energije. Klopp bo danes verjetno spet malce zamenjal ekipo, ki je v torek Albacete premagala s 3-1, vendar to na končni razplet ne bi smelo imeti večjega vpliva.

Nogomet - Španija - Pokal

Getafe/+1/-Atletico(M)
1
Zakaj pa ne? Na Calderonu je bilo 3-0 za Atletico in zato bodo nocoj počivali nekateri ključni igralci, vključno z Ardo, Falcaom in še nekaterimi. Getafe ne izgubi, napreduje pa Atletico...

Tenis - WTA - Sydney dvojice

Errani /Vinci-Petrova/Srebotn
2
Hm...zanimivo, da je Kata s partnerico tule postavljena v podrejen položaj. Do finala sta namreč prišli brez izgubljenega niza, pri tem pa premagali kar zelo ugledne nasprotnice. Tudi italijanski navezi znata močno zagreniti dan.

Biatlon - Ruhpolding SP - Štafeta (M)

Ukrajina-Italija
1
Tole je pa biser dneva. Ukrajinci so bili na predhodni temi v Oberhofu kar četrti, vendar tako briljantne predstave z njihove strani tokrat ne gre pričakovati. Kljub temu bodo nastopili v svoji standardni postavi, ki ji Italijani še na dober dan težko parirajo. Namesto enega od bratov Windisch bo sicer nastopil De Lorenzi, kar pa rezultata naših zahodnih sosedov bistveno ne bi smelo popraviti. Ukrajinci so boljši strelsko in tekaško!